HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Σάλος στο παλάτι επειδή έκανε μπότοξ

Στο παλάτι του Μπάκιγκχαμ έχουν να διαχειριστούν ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα.. Το μπότοξ της Κέιτ Μίντλετον! Κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους βασιλικούς κανόνες.

Ο πλαστικός χειρουργός της Κέιτ Μίντλετον την.. εξέθεσε δημοσίως μέσω Instagram και το παλάτι στην αντεπίθεση, διέψευσε αμέσως την είδηση.

Σύμφωνα λοιπόν με τον πλαστικό χειρουργό Dr. Munir Somji η Κέιτ Μίντλετον έκανε μπότοξ!

Μάλιστα, ανάρτησε δύο φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον και ισχυρίζεται πως η μία είναι πριν από το baby botox, που της έκανε, ενώ η άλλη μετά.

Το baby botox ακολουθεί ακριβώς την ίδια μέθοδο με το κανονικό μπότοξ, όμως σε λιγότερη ποσότητα. 

Ο συγκεκριμένος πλαστικός είναι πολύ γνωστός, αφού στο πελατολόγιό του ανήκουν πολλοί celebrities.

Μάλιστα, συχνά ανέβάζει φωτογραφίες με τις επεμβάσεις που τους κάνει στο προφίλ του στο Instagram. Βέβαια πρώτη φορά του έτυχε επίσημη διάψευση..


Τι έγινε με τη 
Δούκισσα του Κέιμπριτζ

Ο πλαστικός γιατρός ανέβασε μια φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα πως η Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ καλή πελάτισσά του και τον επισκέπτεται πολύ συχνά για θεραπείες.

Συγκεκριμένα, έγραψε στην λεζάντα του: «Η Κέιτ μας λατρεύει το baby botox. Κοιτάξτε την μείωση των λεπτών γραμμών στο μέτωπό της και την ανύψωση των βλεφάρων. Ασθενείς έρχονται από πολύ μακριά για να με δουν να εφαρμόζω αυτή την μέθοδο».


Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο φωτογραφίες της Δούκισσας είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, αφού στην δεύτερη φώτο, οι ρυτίδες στο πρόσωπό της έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Φυσικά, το Παλάτι δεν θα μπορούσε να μην διαψεύσει ένα τέτοιο γεγονός, αφού οι αισθητικές επεμβάσεις απαγορεύονται ρητά στους βασιλικούς κανόνες.

Έτσι, εκπρόσωπος του Παλατιού ανέφερε δημόσια πως η είδηση είναι ψευδής και η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει υποβληθεί σε μπότοξ!

 

Νεότερα Άρθρα

BAFTA 2022: Οι λαμπεροί νικητές της βραδιάς

Her News b

Κίνα: Γιατί τα πρόβατα έκαναν κύκλους για 12 συνεχόμενες ημέρες – Λύθηκε ο γρίφος

Her News b

The Crown: “Έξαλλο” το παλάτι με τα νέα επεισόδια της σειράς – Θα προβληθούν οι τελευταίες τραγικές στιγμές της Νταϊάνα

HerNews ka