HerNews.gr
Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας: Τι απάντησε η ΕΡΤ που δεν τον είδαμε να αγωνίζεται

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αγωνίστηκε στους κρίκους, αλλά δεν το είδαμε ποτέ.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίηση εντυπωσιακή εμφάνιση στους προκριματικούς των κρίκων στους Ολυμπιακούς αγώνες. Όμως, οι σκηνοθέτες της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού δεν έδειξαν την προσπάθεια του. Προφανώς, θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών… Και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!

Πριν από λίγο, μέσα από το μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ1, δόθηκε η επίσημη απάντηση από τη δημόσια τηλεόραση: «Να σας ενημερώσουμε ότι αμέσως μόλις έχουμε τα χαρακτηριστικά πλάνα από τον αγώνα του Λευτέρη Πετρούνια, θα τα μεταδώσουμε αμέσως. Η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό από την πλευρά της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη».

Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΡΤ πήρε θέση επίσημα μέσα από τον λογαριασμό στο twitter για την μη μετάδοση της προσπάθειας του Ολυμπιονίκη μας: «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκιο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020».

Νεότερα Άρθρα

Ζακ Κωστόπουλος: Ξεκινά η δίκη για τον αποτρόπαιο θάνατό του σε δεύτερο βαθμό

HerNews ka

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ περπατά μπροστά στον Λευκό Πύργο και στέλνει μήνυμα δύναμης

HerNews ka

Καιρός: Έρχονται μπουρίνια με κεραυνούς και χαλάζι

Her News