HerNews.gr
Social News

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Μετά την νίκη ήρθε η τόπλες φωτογραφία

Μετά την πρόσφατη νίκη της στο δικαστήριο,η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ένιωσε καλύτερα και αυτό φαίνεται και μέσα από τις νέες της δημοσιεύσεις στα social media.

Στο παρελθόν, η διάσημη τραγουδίστρια ήταν πιο «μαζεμένη» σε ό,τι αφορούσε τα posts της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Φοβόταν για τον αντίκτυπο, που μπορεί να είχαν στην υπόθεση της κηδεμονίας της από τον πατέρα της.

Αυτή την φορά όμως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο της και έχοντας την πλήρη υποστήριξη του δικηγόρου της. Αλλά και όλου του κόσμου.  

“Ανέβασε” μια topless φωτοφραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι θαυμαστές της σε καμία περίπτωση δεν περίμεναν αυτή την «επιστροφή της σέξι πλευράς της».  Η έκπληξή τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στα σχόλια. 
«Εμ…με συγχωρείται κα Σπίαρς, αλλά μήπως θα έπρεπε να μας προειδοποιήσετε πριν πάθουμε κανένα εγκεφαλικό;», έγραψε ένας θαυμαστής της κάτω από την φωτογραφία.

Η ποπ σταρ ποζάρει φορώντας μονάχα ένα κοντό τζιν σορτσάκι, ενώ καλύπτει το γυμνό της στήθος με τα χέρια της. Κι αν αυτή η κίνηση δεν είναι επαναστατική από την μεριά της, τότε τι άλλο θα έπρεπε να κάνει;

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, δεν έχει γράψει τίποτα πέρα από emoji , αφού τα πολλά λόγια είναι περιττά στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως μάλιστα, να μην χρειάζεται να πει κάτι, αφού ίσως της αρκεί το ότι έκανε μία από τις πρώτες «κινήσεις ελευθερίας», μετά από τόσο καιρό, χωρίς να ζητήσει την άδεια του πατέρα της ή άλλων συμβούλων.

Δείτε την δημοσίευση :

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Νεότερα Άρθρα

Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Her News

Beyoncé: Aνακοινώνει τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας «Renaissance» για το καλοκαίρι του 2023

HerNews ka

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ιστορική και sold out περιοδεία στις ΗΠΑ & τον Καναδά

HerNews ka