HerNews.gr
Social News

Τζούλια Νόβα: «Έκλαψα στην πρόταση γάμου μου»

Η Τζούλια Νόβα θα ντυθεί σύντομα νύφη. Η όμορφη τηλεπερσόνα με τα γαλάζια μάτια, που έγινε γνωστή από τον «Τροχό της τύχης», ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μετά από έναν χρόνο σχέσης με τον επιχειρηματία Μιχάλη Βιτζηλαίο, εκείνος της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου! Και η Τζούλια Νόβα είπε το ναι!

Η Τζούλια έδωσε συνέντευξη στο «Secret» των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη για το ευτυχές γεγονός:

«Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο», είπε η Τζούλια Νόβα!

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου, που όπως λέει είχε πολλή δόση χιούμορ:

«Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do».

Το όμορφο ζευγάρι μοιράζεται συχνά μέσω των social media φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, αλλά και τις διακοπές τους.

Η ώρα η καλή!

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Κατσούλης: Πως θα αξιοποιήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Her News b

Χώρισαν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη – Η κίνηση ματ στα social media

Her News

Νικόλ Έγκερτ: Η ηθοποιός του «Baywatch» ξύρισε δημόσια το κεφάλι της εν μέσω μάχης με τον καρκίνο

HerNews ka