HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 25 έως 31 Ιουλίου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 25/7έως 31/07
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Για άλλη μια φορά, τα ζώδια του Κριού θα ασχοληθείτε με τα αισθηματικά σας και με αρκετές επικοινωνίες όπως και μετακινήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο.
Δε θα λείψουν και οι χαρές από τα παιδιά σας,  καθώς παίρνετε αρκετά ευχάριστα μηνύματα από αυτά. 
Στις αρχές της εβδομάδας θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να περάσετε όμορφα και προς το τέλος θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, αλλά και κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί)

Θα πρέπει να εστιάσετε για λίγο στο σπίτι σας ή στην οικογένεια και πιθανόν να χρειαστεί να δώσετε κάποια οικονομική στήριξη.Τα αισθηματικά σας είναι σε πολύ καλό δρόμο και όσοι από εσάς είστε μόνοι, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας ερωτικός σύντροφος. Και ενώ η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να θέλετε να μείνετε μόνοι σας και να σκεφτείτε, προς το τέλος της θα αποφασίσετε να βγείτε προς τα έξω και να ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ(31 Μαί -21 Ιούν )

Μιλάτε, επικοινωνείτε, βγαίνετε και θέλετε να περάσετε καλά. Εσείς τα ζώδια του Διδύμου, δεν αποκλείεται να κλείσετε κάποιες συμφωνίες και για αυτό το λόγο να μετακινηθείτε αρκετά.
Αποφύγετε όσο μπορείτε να είστε νευρικοί και επιθετικοί μέσα στο χώρο που ζείτε ή με άτομα της οικογενειάς σας που θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσάς. 
Η αρχή της εβδομάδας σας βρίσκει να έχετε εστιάσει στη καριέρα σας και προς το τέλος, αρκετά κουρασμένοι θα θελήσετε να αποσυρθείτε και να μείνετε για λίγο μόνοι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μηνύματα και προσκλήσεις για να συναντηθείτε με πρόσωπα πολύ αγαπημένα σας, θα είναι πολύ έντονα αυτή την εβδομάδα για εσάς τα ζώδια του Καρκίνου. Θα νιώσετε όμορφα και θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαρείτε και να διασκεδάσετε. Δεν αποκλείεται όσοι από εσάς είστε μόνοι, να προκύψει κάποιο φλερτ από το πουθενά. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα βρεθείτε με φίλους και δεν αποκλείεται να έχετε και αρκετές οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σας, κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Θέλετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με τον εαυτό σας και να του κάνετε τα χατήρια μετά απ´ όσα έχετε περάσει και πολύ καλά θα κάνετε. Δεν μπορείτε άλλο να σας πιέζουν και να σας απασχολούν όλοι με τα δικά τους θέματα. Στην αρχή της εβδομάδας, πιθανόν να σας βγουν κάποιες φοβίες που έχουν να κάνουν με άτομα πολύ δικά σας ή με τα επαγγελματικά σας. Όμως, προς το τέλος της εβδομάδας, τα ζώδια του Λέοντα θα αποφασίσετε να βγείτε προς τα έξω, απαλαγμένοι από από φόβους και και κρίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)

Θα έχετε κάποια νεύρα παραπάνω και θα είστε περισσότερο εριστικοί με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις καθώς ο Άρης μπήκε στο ζώδιο της Παρθένου. Θέλω όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα, καθώς και στο πως οδηγείτε, γιατί ο Άρης μπορεί να σας βγάλει μικρό ατυχήματα. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να επεκταθείτε και να κλείσετε συμφωνίες που ίσως να έχουν σχέση με το εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Στόχοι που πραγματοποιούνται, φίλοι που είναι δίπλα σας και σας βοηθούν, όπως και αρκετή αγάπη που παίρνετε από τους άλλους, είναι βάλσαμο για εσάς τα ζώδια του Ζυγού. Μπορεί να μην κοιμάστε και πολύ καλά και να ξυπνάτε μέσα στη νύχτα, αλλά μην ανησυχείτε, είναι ο Άρης μέσα στο 12ο οικο σας και σας προκαλεί μια ψυχική υπερένταση. Γι αυτό και σας βγαίνουν κάποιες φοβίες, που έχουν να κάνουν με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Όταν ο Άρης φύγει από το ζώδιο της Παρθένου, θα ηρεμήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Η ζωή σας ομορφαίνει μέσα από τους φίλους σας.. Βγαίνετε με τις παρέες σας, διασκεδάζετε και περνάτε όμορφα. Δεν το θεωρώ καθολου απίθανο να σας προκύψει μια ευκαιρία να συνάψετε μια σχέση που θα σας φτιάξει τη διάθεση, για όσους από εσάς είστε μόνοι. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο επίκεντρο και δεν είναι λίγες οι ευκαιρίες που σας δίνονται. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα προκύψει μια συνεργασία και όσο κι αν σας αγχώνει αυτό, θα πρέπει να εστιάσετε στο συγκεκριμένο κομμάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Το κομμάτι των επαγγελματικών είναι αυτό που τραβάει τη προσοχή σας και δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να υπάρξουν κάποιες μικρό εντάσεις, καθώς κάποια άτομα από αυτό το χώρο σας αναθέτουν κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Αυτό εσάς τα ζώδια του Τοξότη θα σας κουράσει, γιατί δεν θα σας μένει χρόνος για τον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να κάνετε λίγο πιο εύκολη την καθημερινοτητά σας ή να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με κάποιο θέμα υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και αρκετοί από εσάς κλείνετε εισιτήρια. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ένα μεταπτυχιακό ή ένα δίπλωμα οδήγησης. Μην ξεχνάτε πως έχετε την εύνοια της Αφροδίτης. Μπορεί να έχετε πιεστεί με τα οικονομικά σας, αλλά αυτό δεν σας πτοεί. Δεν είστε λίγοι εσείς που ασχολείστε με τα media και υπάρχει η υποστήριξη των πλανητών για το ζώδιο σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, χαρές σας περιμένουν από τον έρωτα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Δεκ-19 Φεβ)

Άπλετο φως θα πέσει σε μια σχέση ή μια συνεργασία σας. Βλέπετε πως τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα και σας δίνονται ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδια σας. Όμορφες στιγμές σας περιμένουν με το ταίρι ,σας καθώς η ψυχολογία σας σαφώς είναι καλύτερη και φεύγετε από τις φοβίες που είχατε ότι κάτι δεν θα πάει καλά σε αυτό το κομμάτι. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με άτομα της οικογένειας σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Νομίζω πως ήρε η στιγμή να πείτε ξεκάθαρα λόγια με το ταίρι σας, χωρίς εντάσεις όμως, αλλά με ήρεμο τρόπο για να μην χάσετε το δίκιο σας. Πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε και γιατί όχι, ζητήστε του μια συμβίωση ή κάτι πιο επίσημο μεταξύ σας. Αλλά επαναλαμβάνω, ήρεμα γιατί ο Άρης θα σας πυροδοτεί και θα έχετε μια υπερένταση παραπάνω και δεν θα ελέγχετε τον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, για τα ζώδια των Ιχθύων θα υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Αστρολογία: Αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Her News

Τα 5 ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα συναισθηματικά

Her News

Η πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου

Her News