HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του

Ο Πάνος Κιάμος, κάθε Πρασκευή και Σάββατο βρίσκεται στο Posidonio Music Hall , ξεσηκώνοντας το κοινό του, που τον αποθεώνει και διασκεδάζει με τις επιτυχίες του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, προσφέρει ένα πλούσιο και μοναδικό θέαμα στον ναό της νυχτερινής διασκέδασης, με το μαγαζί να είναι κάθε βράδυ κατάμεστο απο κόσμο και τα λουλούδια να πέφτουν..βροχή!
Φυσικά, πάντα με ασφάλεια, καθώς στο Posidonio Music Hall τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Posidonio (@posidonio_musichall)

Ο Πάνος Κιάμος, ερμήνευσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τις αξέχαστες επιτυχίες του Τόλη Βοσκόπουλου, με τον οποίο είχε συνδέσει την αρχή της μουσικής του διαδρομής.

Μάλιστα, την ημέρα που έφυγε απο τη ζωή ο Πρίγκιπας του λαικού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος, ο Πάνος Κιάμος ανέβασε στον πορσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα:

Ο “Πρίγκιπας” του ελληνικού τραγουδιού σίγησε. Γιατί “οι άντρες δεν μιλούν πολύ…” και γιατί “αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά” κι εσύ σαν κι εμάς τους ανέμους γυρεύεις χαμένα φιλιά! Ήταν τιμή μου που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου! Είναι, επίσης, χρέος μου και ανάγκη μου να σε ερμηνεύω για πάντα… ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΟΛΗ! 🙏

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panos Kiamos (@panoskiamos_official)

Το Σάββατο, μάλιστα, στο Posidonio Music Hall βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, μαζί με τον αδερφό του Τριαντάφυλλο Παντελίδη και τη σύζυγό του, Πωλίνα για να διασκεδάσουν, θαυμάζοντας τον Πάνο Κιάμο on stage.

Ο Πάνος Κιάμος ανέβασε στη σκηνή τον ανερχόμενο τραγουδιστή, ο οποίος συγκινημένος τον ευχαρίστησε για το γεγονός πως ο Πάνος Κιάμος ήταν ο πρώτος που του έδωσε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, στο Σπίτι με το MEGA.

Οι δύο τραγουδιστές ερμήνευσαν τις μεγάλες επιτυχίες του Πάνου κιάμου, αλλά και του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Νεότερα Άρθρα

Όλοι στα μπουζούκια: Τραπέζι ούτε για δείγμα στα μεγάλα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης

Vip Group

Νατάσα Θεοδωρίδου – «Ο Χάρτης»: Κυκλοφόρησε το νέο της video clip που πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Λιάγκας

HerNews ka

Πέγκυ Ζήνα: Στην οικογένεια της Panik Records!

HerNews ka