HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Tα σημάδια του έρωτα

Και μόνο γράφοντας την λέξη “έρωτα” γεμίζω συναισθήματα.
 Και είμαι σίγουρη και εσύ. Το ήξερες όμως ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημάδια που δείχνουν αν είσαι όντως ερωτευμένη μαζί του. 

 

1. Νιώθεις οικειότητα
Ακόμη κι αν τον γνώρισες πρόσφατα, νιώθεις πως έχεις αρκετά κοινά μαζί του; Το συναίσθημα της οικειότητας είναι αυτό που ουσιαστικά σε δένει με τον άλλο και σε ωθεί να είσαι ο εαυτός σου. 

2. Έχεις “πεταλούδες στο στομάχι”
Ο έρωτας μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και εκτός ελέγχου σε μερικά πράγματα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα νιώθεις μία ενόχληση στο στομάχι πριν το δεις κλπ.

3. Συνδέεις τα πάντα μαζί του
Ναι, ναι μπορεί να συμβεί και αυτό. Όταν είσαι πραγματικά ερωτευμένη ταυτίζεις τα πάντα με το πρόσωπό του. Ακούς ένα τραγούδι και ξαφνικά θυμάσαι ότι το ακούσατε μαζί στο αμάξι του. 

 

 

4. Κάνεις σχέδια για το μέλλον

Όταν ασυναίσθητα αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφο σου, τότε σίγουρα την έχεις «δαγκώσει την λαμαρίνα». Δεν εννοώ απαραίτητα να σχεδιάζετε τον γάμο σας, αλλά όταν λέμε σχέδια μπορεί να σημαίνει τις καλοκαιρινές διακοπές ή έστω την επόμενη καραντίνα.

5. Νιώθεις άλλος άνθρωπος
Ξαφνικά νιώθεις πιο ωραία με εσένα. Περπατάς με περισσότερη αυτοπεποίθηση και διάθεση. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις.

6. Έχεις τέλεια διάθεση
Σε βλέπουν πιο δραστήρια, ότι χαίρεσαι και γελάς πιο εύκολα. Εκτιμάς τα πιο απλά πράγματα περισσότερο επειδή ξαφνικά νιώθεις πως απέκτησαν όλα νόημα..

Πόσα στοιχεία συγκέντρωσες; Είσαι ερωτευμένη;
Ένα είναι σίγουρο όσο και αν φοβόμαστε να το παραδεχτούμε ο έρωτας είναι κάτι μοναδικό, μας δίνει δύναμη, λάμψη και μας κάνει να ακτινοβολούμε.

Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν; 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Νεότερα Άρθρα

Πώς καταλαβαίνεις ότι ζηλεύει ένας άντρας;

Her News

Προσποιείσαι οργασμό; Δες πώς μπορεί να σε ωφελήσει

Her News

Σεξ: Τι ντρέπονται να ρωτήσουν οι άνδρες

Her News