HerNews.gr
Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης: Θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και μάλιστα για 2η φορά.

Όπως ο ίδιος αναφέρει, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και βρισκόταν σε τηλεοπτικό στούντιο. Ο υπουργός μάλιστα , δίνει ένα μήνυμα απέναντι σε εκείνους που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Παρακάτω όλο το μήνυμα: 

Η ανάρτηση του υπουργού

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός. Ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό.

Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις. Είναι κρίμα.  Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά».

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Χιόνια και αύριο Τετάρτη 08/02 με πολικές θερμοκρασίες λέει το Μeteo

HerNews ka

Άρτα: Προφυλακιστέος ο 38χρονος πατροκτόνος στη Φωκίδα

HerNews ka

Ο εφιάλτης των Τεμπών μέσα από τα μάτια των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Her News b