HerNews.gr
Social News

Naomi-Jane Adams: Στην Ελλάδα η διάσημη influencer

Η Naomi-Jane Adams, η διάσημη influencer που έχει ως έδρα της το Λονδίνο, βρίσκεται στην Ελλάδα! Απο την Κρήτη έως την Ίο και απο τη Μύκονο έως τη Σαντορίνη, κλέβει την παράσταση με τις υπέροχες φωτογραφίες της..

Πάντα με μια βαλίτσα στο χέρι, ταξιδεύει συνεχώς σε όλο τον κόσμο και έχει καταφέρει να γίνει η top luxury travel influencer!

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει απο τις διακοπές της στη χώρα μας, αποσπούν χιλιάδες likes και σχόλια στα social media.

Η ζωή της παγκοσμίου φήμης influencer Naomi θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραμυθένια. Μεγάλα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, μαγικές φωτογραφίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διαμονή σε πανάκριβα ξενοδοχεία. Αυτό ζει και φέτος το καλοκαίρι, με μοναδικές εικόνες που μας μεταφέρει μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Διαφημίζει έτσι τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο, με τον καλύτερο τρόπο.. Εξάλλου, η ίδια έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα μας, προσπαθώντας κάθε καλοκαίρι να την επισκεφθεί!

Η Naomi είναι το κορίτσι που έκανε το πάθος της επάγγελμα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικά κερδοφόρο λογαριασμό στο instagram με viral φωτογραφίες, που της δίνουν τη δυνατότητα να ζήσει φανταστικές εμπειρίες και να κάνει ταξίδια μοναδικά!

Νεότερα Άρθρα

Κόνι Μεταξά: Μετέτρεψε το σαλόνι του σπιτιού της στο πιο cozy spot για ταινία που σίγουρα πρέπει να αντιγράψεις

HerNews ka

Meghan Markle: Βρήκαμε τη σωσία της στο TikTok και μοιάζουν σαν αδερφές!

HerNewskl

Περικλής Κονδυλάτος: Υποστήριξε τον Νίκο Μπάρτζη

Her News b