HerNews.gr
Health

Μπορώ να κάνω αποτοξίνωση στις διακοπές;

Είναι καλοκαίρι και έχουμε φάει τα πάντα στις διακοπές. Ζάχαρη, φαγητό, αλκοόλ και ό,τι άλλο μπορούμε να φανταστούμε. Ενώ περνάς καλά, μέσα σου υπάρχει ένα άγχος αν θα καταφέρεις να χάσεις αυτά που έχεις πάρει. Μπορείς άραγε να κάνεις μια είδους αποτοξίνωση; 

Φυσικά και μπορείς!

Μια μέρα αντί για αλκοόλ, πιες νερό.

Πιες πολύ πολύ νερό μέχρι να νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο. Κατ αυτό τον τρόπο φεύγουν οι τοξίνες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και μην πιεις για μια μέρα μοχίτο αλλά απλό μεταλλικό νερό.

Αντί για σάντουιτς, φάε φρούτα

Ξέρω πως είναι να πηγαινοέρχονται τα κλαμπ σάντουιτς στην παραλία μαζί με τα πατατάκια ή τις τηγανητές πατάτες. Κάνε την καρδιά σου πέτρα και παρήγγειλε έναν χυμό ή μια φρουτοσαλάτα. Σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις βγάλε τα αμύγδαλα από την τσάντα σου και μην σε νοιάζει τι θα πει ο διπλανός σου. Εσύ φτιάχνεις το σώμα σου και αποβάλεις τις τοξίνες από τις διακοπές. Σκέψου ότι αυτό θα διαρκέσει για μια μέρα, την επόμενη θα φας ό,τι θέλει η ψυχούλα σου! 

Μην μπεις απλά στο νερό, κολύμπα!

Και αφού είμαστε σε mood παραλίας και απολαμβάνεις τις διακοπές σου θα σου πω ένα χρυσό tip. Μην μπεις απλά στο νερό για να δροσιστείς και να απολαύσεις την θάλασσα. Κολύμπα για 20 λεπτά και αμέσως θα δεις το σώμα σου να λύνεται και θα νιώθεις ευεξία. Μετά από αυτό το 20 λεπτο η αποθεραπεία μέσα στο νερό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Ελευθερώνεις ψυχή και σώμα!

Φάε μια σαλάτα για βραδινό

Ξέρω πως είναι να κανείς έρευνα στα καλύτερα εστιατόρια που έχεις επιλέξεις ήδη πριν πας διακοπές. Μην δεις τον κατάλογο και μπεις στον πειρασμό, ένα βράδυ παρήγγειλε μια σαλάτα! Θα δεις ότι θα νιώθεις καλύτερα όταν πέσεις για ύπνο και θα είσαι έτοιμος να φας ότι τρώγεται την επόμενη ημέρα!

Νεότερα Άρθρα

Τι είναι το Σύνδρομο Νυχτερινής Πρόσληψης Τροφής (Night Eating Syndrome- NES);

Her News

Kαθημερινές συνήθειες που μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο για γρίπη

Her News

Αυτό συμβαίνει όταν δεν κοιμάστε αρκετά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Her News