HerNews.gr
Ψυχαγωγία

H νέα σειρά Pokemon έρχεται στο Netflix

Η νέα σειρά Pokemon σύντομα θα προβληθεί από το Netflix, σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, οπότε προς στιγμήν δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της.

Όμως, σύμφωνα με το Variety τη σειρά γράφει ο Τζο Χέντερσον, ο οποίος τώρα συμμετέχει στην παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «Lucifer». Η νέα σειρά αναμένεται να μας κάνει να.. κολλήσουμε στο Netflix.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Pokemon στο Netflix: Η σειρά πρόκειται να κινηθεί στα πρότυπα της ταινίας «Detective Pikachu» με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Τζάστις Σμιθ, που κυκλοφόρησε το 2019. 

 

Η σειρά Pokemon έρχεται να προστεθεί στην ένταξη της στο δίκτυο streamer παλαιότερων σειρών.

Το «Detective Pikachu» αποδείχθηκε επιτυχημένη μετά την κυκλοφορία του. Η ταινία κέρδισε πάνω από 430 εκατ. δολάρια παγκοσμίως με αναφερόμενο προϋπολογισμό 150 εκατ. δολαρίων.

Κάποιες απο αυτές είναι το «Pokemon: Indigo League» και το «Pokemon Journeys». Ακόμα, φαίνεται πως το Netflix έχει κάνει στροφή στο anime τα τελευταία χρόνια, έχοντας ήδη ανακοινώσει πρωτότυπες σειρές βασισμένες στο «Far Cry», «Splinter Cell» και «Terminator».

Το Pokemon στο σύνολό υπήρξε ένα παγκόσμιο φαινόμενο από την πρώτη κυκλοφορία του, το 1995. Περιλαμβάνει πλέον πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και βιντεοπαιχνίδια Επίσης, το παιχνίδι ανταλλαγής καρτών, βιβλία, manga comics και πολλά άλλα.

 

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Don’t look up η κυβέρνηση, look up οι επιστήμονες. Τι διαλέγεις;

Her News

The Watcher: Η αληθινή ιστορία πίσω από το νέο μυστήριο του Netflix

Her News

Maestro: Κατέκτησε κιόλας την 8η θέση στο Netflix- Η αποθέωση από τους θεατές στo Twitter!

HerNews ka