HerNews.gr
Ταξίδια

Λειψοί: Με 100% πληρότητα για τον Αύγουστο το νησί

Οι Λειψοί φέτος το καλοκαίρι έχουν το δικό τους success story, με τους τουρίστες να επιλέγουν συνεχώς το νησί για τις διακοπές τους. Οι κρατήσεις, ξεπερνούν ακόμη και τα στοιχεία του 2019.

Σύμφωνα με τον Δήμο Λειψών αλλά και τους επαγγελματίες του νησιού, ο Ιούνιος ολοκληρώθηκε με πληρότητα 50%, ενώ το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι Έλληνες ταξιδιώτες έδειξαν την προτίμηση τους με πληρότητα άνω του 80% στους Λειψούς.
Οι Λειψοί είναι ένα πανέμορφο μικρό νησί στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Γνωστό για την ήρεμη ατμόσφαιρα και τις υπέροχες παραλίες, είναι ιδανικός προορισμός για ξεκούραση.

Η πληρότητα για τον Ιούλιο αλλά και τον Αύγουστο αγγίζει το 100%.

Φαίνεται πως το ενδιαφέρον για τις διακοπέςσ στους Λειψούς να συνεχίσει μέχρι και τον Σεπτέμβριο, επιτυγχάνοντας διεύρυνση της τουριστικής σεζόν.

 

Το κάλεσμα του Δήμου Λειψών εστιάζει στη γιορτή της Παναγιάς, αλλά του Χάρου στις 23 Αυγούστου.

Είναι μία από τις χαρακτηριστικότερες θρησκευτικές παραδόσεις των Δωδεκανήσων και της Ελλάδας, με φόντο το μαγευτικό τοπίο και το γραφικό χωριό του νησιού. 

«Ο τύπος των διακοπών που αντιπροσωπεύουν οι Λειψοί εναρμονίζονται πλήρως με το πνεύμα της εποχής με τις οικογένειες, τα ζευγάρια και τις παρέες να αναζητούν προσωποποιημένες υπηρεσίες χωρίς συνωστισμό. Έλληνες, Ιταλοί και Γάλλοι επιλέγουν εφέτος τους Λειψούς για τα πρασινογάλαζα νερά τους, τη σπιτική κουζίνα και τα αυθεντικά μυστικά τους», αναφέρει για το νησί ο Δήμος.

Νεότερα Άρθρα

Καραϊβική: Ένα μαγευτικό ταξίδι ζωής!

Her News

Οργάνωση ταξιδιού: Συμβουλές για να περάσεις καταπληκτικά

Her News

Το καλύτερο μέρος για να ζεις στον κόσμο

Her News