HerNews.gr
LIFESTYLE

Instagram : Έρχεται νέα αλλαγή

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στο Instagram ,λατρεμένο μέσο όλων των influencer ανά τον κόσμο αλλά και σε ένα από τα πιο δημοφιλή social media. 
Η εφαρμογή του Facebook λανσάρει ένα χαρακτηριστικό που θα αποτρέπει τους χρήστες από το να βλέπουν πιθανά υβριστικά μηνύματα με το να φιλτράρουν λέξεις, φράσεις και φυσικά emoji.  
Το instagram σε αυτό το πλαίσιο ανακοίνωσε σήμερα ότι παράλληλα με την επιλογή φίλτρου για υβριστικά άμεσα μηνύματα, θα είναι πλέον πιο δύσκολο για αυτούς που έχουν μπλοκαριστεί από χρήστες να το παρακάμψουν αυτό και να έρθουν σε επαφή μαζί τους μέσω νέων (συνήθως fake) λογαριασμών.
 Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί το bullying που βίωναν διάφορoi χρήστες μέσω ανώνυμων λογαριασμών. 
Ο κάθε χρήστης του instagram θα έχει δικαίωμα να ενεργοποιεί ένα ειδικό φίλτρο που θα τον προφυλάσσει από όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση και θα αλλοιώνει τον από του μέσου. 
Το φίλτρο αυτό, που μπορεί να ενεργοποιηθεί  στις ρυθμίσεις απορρήτου, μπορεί να εξατομικευθεί από τους χρήστες προκειμένου να περιλαμβάνει λέξεις, φράσεις και emojis που εκείνοι επιθυμούν να μπλοκάρουν ή να αποφύγουν να λαμβάνουν αιτήματα για μήνυμα.
Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε την εφαρμογή σε πρακτικό επίπεδο,  

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

Νεότερα Άρθρα

Panettone MiTo 21 Viennese: Μια ακόμα γεύση φτάνει αυτά τα Χριστούγεννα

HerNewskl

Μικρή απόλαυση μεγάλης αξίας

Her News

Κάνε τη μπαταρία του κινητού να κρατήσει περισσότερο

Her News