HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Ερμιόνη: Γυρίσματα της ταινίας “Fransesca” με την Δωροθέα Μερκούρη & τον David Grant

Οι πρώτες σκηνές της ταινίας “Fransesca” γυρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συνεχίζουν στην Πελοπόννησο και στην Ερμιόνη.

Ο σκηνοθέτης D.Channsin Berry, γνωστός από τη σειρά ντοκιμαντέρ Dark Girls, βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα τις πρώτης του ταινίας μυθοπλασίας με τίτλο Fransesca. Οι πρώτες σκηνές γυρίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συνεχίζουν στην Πελοπόννησο και στην περιοχή της Ερμιόνης.

Στο σενάριο της ταινίας συναντάμε τον παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτης/ηθοποιός David Grant ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να αναζητήσει χώρους για την επόμενη ταινία του. Στην Αθήνα συναντά τον παλιό φίλο του Courtney που είναι ξάδελφος της Σοφίας, με την οποίο ο David είχε σχέση αρκετά χρόνια πίσω.

Η Σοφία είχε υπάρξει γνωστό μοντέλο και τώρα ζει μια διακριτική ζωή μακριά από την διασημότητα. Ο David επιδιώκεινα την ξανά συναντήσει. Όταν όμως βρεθούν στο ίδιο σπίτι ένα μυστικό αποκαλύπτεται που θα αλλάξει τις ζωές και τον δυο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dorotea Mercuri (@doroteamercuri)

Των πρωταγωνιστικό ρόλο του David κρατάει ο ίδιος ο D.Channsin Berry και το ρόλο της Σοφίας, η Δωροθέα Μερκούρη. To υπόλοιπο καστ συμπληρώνουν οι Christopher Wilson, Μαριάννα Λαγκουρού, Ευθύμης Γεωργόπουλος και η Στεφανή Καπετανίδη.H ταινία είναι μεσαίου μήκους με τον σκηνοθέτη να έχει την πρόθεση να συνεχίσει την ιστορία της Σοφίας σε μια μίνι σειρά.

Η εκτέλεση παραγωγής είναι του FilmMe Studio, της Τζου Σταματάκη και Μαρία Θωμά. Το κάστινγκ των Ελλήνων ηθοποιών έκανε ο Θοδωρής Βουρνάς και διεύθυνση φωτογραφίας κάνει ο Διονύσης Μοραΐτης. Η ταινία αναμένεται στο τέλος του 2021.

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Κυκλοφόρησε το trailer του ντοκιμαντέρ στο Netflix για τη δίκη τους

HerNews ka

Τζόνι Ντεπ: Στο Netflix η κόντρα του με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ

Her News

Φοίβος: Το 4 φορές πλατινένιο “γειά” γίνεται μιούζικαλ

Her News b