HerNews.gr
Social News

Οι Έλληνες της showbiz ξεσπούν για τις φωτιές

Οι φωτιές που ξεσπούν κάθε χρόνο στην χώρα μας είναι αμέτρητες. Η οργή του κόσμου είναι μεγάλη βλέποντας τα ζωάκια, τα δάση και τις περιουσίες τους να καίγονται.

Οι Έλληνες της showbiz ξεσπούν στα προσωπικά του Social Media για τις φωτιές που λαμβάνουν χώρα κάθε καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια του Happy Day Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε & έγραψε στο Instagram:

«Πυροσβέστες, κάτοικοι κι εθελοντές ενωμένοι σε μια γροθιά δίνουν από χθες μια σκληρή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες! Η σκέψη μας και οι προσευχές μας μαζί σας.

Μέσα σε λίγες ώρες όλη η χώρα παραδόθηκε στις φλόγες. Κάηκαν σπίτια, ανυπεράσπιστα ζώα και τεράστιες δασικές εκτάσεις ακόμα και σε περιοχές που λίγα χιλιόμετρα μακριά ασφυκτιούν από τσιμέντο.

Δυστυχώς γινόμαστε για ακόμα μια φορά θεατές στο ίδιο έργο. Τι κρίμα να ζούμε στην πιο όμορφη χώρα τους κόσμου και χρόνο με το χρόνο να καίγεται και να καταστρέφεται. Γιατί…;», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Η Κατερίνα Ζαρίφη ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο.

«Βλέπουν την κόλαση και φωνάζουν «Μια χαρά είμαστε. Περνάς.». Μόνο αυτοί. Οι πυροσβέστες. Και όσοι μέχρι τώρα καίγονται για όλα αυτά που εμείς θρηνούμε από την δροσιά του σπιτιού μας. Όχι γιατί κάποιοι δεν θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά γιατί προς το παρόν είμαστε ανήμποροι να το κάνουμε.

Όμως αύριο? Θα κάνεις κάτι να βοηθήσεις Κατερίνα? (πρώτα ρωτάω τον καθρέφτη μου για να ξέρω αν δεν κάνω κάτι ποιον θα φτύσω.)», έγραψε η Κατερίνα Ζαρίφη.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious)

Όλα όσα έγραψε η Ρούλα Κορομηλά για τις φωτιές:

«Σε πύρινη κόλαση η χώρα μας. Δύναμη και κουράγιο σε όλους που η φωτιά απειλεί και καίει τα σπίτια κ τις ψυχές τους. Θλίψη. Πονάει η ψυχή μου», έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε με το αυτοκίνητό της στην περιοχή όπου έχει ξεσπάσει φωτιά και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το πύρινο μέτωπο. Η ίδια έγραψε: “Πιο κοντά δεν έχω βρεθεί ποτέ. Φόβιο πολύ”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

 

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής

Her News

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Βάφτισαν τον γιο τους!

Her News

Ιωάννα Τούνη: Έδειξε για πρώτη φορά το νεογέννητο μωράκι της!

HerNewskl