HerNews.gr
Ελλάδα

Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο: Και με τη δεύτερη θέση δεν θα είχα πρόβλημα

Στη χώρα μας επέστρεψε σήμερα ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο αλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου. Παραχώρησε συνέντευξη τύπου όπου αναφέρθηκε στον αγώνα που του χάρισε το χρυσό μετάλλιο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου παραδέχθηκε πως ο Κουβανός αντίπαλος του από τον οποίο στέρησε την πρωτιά με το τελευταίο του άλμα στα 8,41 ήταν καλύτερος του. Αποκάλυψε επίσης πως πρότυπό του είναι ο Κουβανός άλτης μήκους Ιβάν Πεντρόσο.

Όσα είπε ο Μίλτος Τεντόγλου για το χρυσό μετάλλιο:

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε εδώ να με υποδεχθείτε. Είμαι κουρασμένος από το ταξίδι. Ήταν λίγο περίεργα φέτος λόγω covid και το ταξίδι και η διαμονή. Έχω πάει σε αρκετούς αγώνες και ήξερα πώς να κινηθώ. Το διαχειρίστηκα πολύ καλά. Ήμουν ήρεμος και ακολούθησα το πλάνο. Το πρότυπο μου είναι ο Ιβαν Πεντρόσο,  άλτης μήκους από την Κούβα.

Το πιστεύω ότι ήταν καλύτερος αθλητής από εμένα και στον αγώνα ήταν καλύτερος (σ.σ αναφερόμενος στον Κουβανό αντίπαλό του Ετσεβαρία). Απλά έτυχε να τον κερδίσω. Και τη δεύτερη θέση να έπαιρνα δεν θα είχα πρόβλημα. Αντιδρώ πολύ καλά στην πίεση. Μπορεί να πάω στις τελευταίες προσπάθειες και να κάνω καλή επίδοση και συμβαίνει συνέχεια. Μόνο μια φορά πήδηξα καλά στην πρώτη μου προσπάθεια στο κλειστό στο Τόρουν που είχα το πόδι μου και ήταν σαν η πρώτη φορά να ήταν η τελευταία. Μάλλον συγκεντρώνομαι και ξέρω τι να κάνω. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι σε τελικό το πρωί. Ευτυχώς που είχα πάει νωρίτερα και είχα προετοιμαστεί».

Σε σχετική ερώτηση για το αν θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική και στο Παρίσι, αλλά και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, οπού στην παρουσίαση των αθλητών έκανε το Gear Second του Luffy από το One Piece, απάντησε:

«Στο Παρίσι ελπίζω να μην φτάσουμε σε τέτοιο σημείο πάλι. Θα μπω πάλι με Anime, αλλά με άλλη κίνηση».

 

Το HerNews θέλει να ευαριστήσει τον Μίλτο Τεντόγλου. Όχι μόνο  για το χρυσό που χάρισε στην Ελλάδα μας! Για το πόσο άξιος είναι! Είμαστε όλοι περήφανοι! 

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Βελτιώνεται από τη Μεγάλη Τρίτη- Τι προβλέπουν οι Μετεωρολόγοι

HerNews ka

Υπόθεση βιτριόλι: Συγγενής της γυναίκας που επιτέθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν τα κάμνει αυτά”

Her News b

Νίκη Κεραμέως: Τα σχολεία ανοίγουν κανονικότατα τη Δευτέρα-Προαιρετική η μάσκα

Her News