HerNews.gr
Γνώμες

Δεν γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον!

Δεν γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον και ας προσπαθούν να το φτιάξουν όπως θέλουν!

Και αυτό είναι απόφαση-δέσμευση από εμάς την νέα γενιά προς όλους.

Τις δύσκολες αυτές ώρες που για ακόμα μια φορά καίγεται η χώρα μας, τα δάση μας και το οξυγόνο μας.

H νέα γενιά η γενιά των social media κάνει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο τους ανθρώπους που έχουν πληγεί αλλά φυσικά και τα ζωάκια που το έχουν τόσο ανάγκη.

 

Πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για να αποσταλούν στις πυρόπληκτες περιοχές ανέλαβε ομάδα Humanity Greece και η Γεωργία Παράσχου, Διευθύντρια Πολιτισμού και Νεολαίας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων μαζί με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Βασίλη Γκουτμάχερ. 

Μαζί τους και πρόσωπα γνωστά που θέλουν να συνεισφέρουν όπως η Ελιανα Χρυσικοπούλου «Χθες ήμασταν 5, σήμερα ήμασταν 15, 25 και έρχονται συνέχεια κι άλλοι. Και μαζί έρχονται οι παραγγελίες από τα σουπερμάρκετ, τα μηχανάκια από τα online delivery, πολίτες με αλάρμ που ξεφορτώνουν και φεύγουν. Οι ανάγκες είναι πολλές και δεν τελειώνουν, γιατί τα σπίτια ακόμα καίγονται, οι περιοχές εκκενώνονται, οι άνθρωποι είναι στο δρόμο.

Είδη φαρμακείου για εγκαύματα, παυσίπονα, ξηρά τροφή και σνακ, νερά, χυμοί, είδη προσωπικής υγιεινής, ψυγειάκια, γάντια, όλα είναι χρήσιμα. Ο καλύτερος τρόπος να δείτε τις ανάγκες που προκύπτουν ανά πάσα στιγμή είναι τα stories του @act4evoia & @act4peloponnese.Φέρτε ό,τι μπορείτε και – αν μπορείτε – φέρτε τον εαυτό σας να βάλει ένα χεράκι για λίγη ώρα. Εύχομαι να πέσετε πάνω στη στιγμή που φορτώνει το φορτηγό, το χειροκροτάμε και του λέμε «καλό δρόμο» γράφει.

Οι άνθρωποι που έτρεξαν να συνδράμουν από όλα τα μέρη της Αττικής με σακούλες τροφίμων και νερά στο χέρι ήταν πάρα πολλοί και η εικόνα να δίνει ο ένας στον άλλο τα πράγματα είναι συγκινητική.

Μια πραγματική αλυσίδα αλληλεγγύης, κάπως έτσι ξέρεις ότι δεν έχουν χαθεί όλα!

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Αν μπορείτε βάλτε “φωτιά” στις Δευτέρες μας..

Her News b

Γιατί τα τραγούδια μιλούν στην ψυχή μας;

Her News b

Αλήθεια, τι έχετε πάθει;

Her News b