HerNews.gr
NEWS Ελλάδα

ΚΘΒΕ: Αναβάλλει τις παραστάσεις στην Επίδαυρο λόγω πυρκαγιών

Το ΚΘΒΕ – Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος – αναβάλλει τις παραστάσεις μιας και είναι αυξημένος ο κίνδυνος λόγω πυρκαγιών και δεν θέλει να τεθεί κανείς σε κίνδυνο.

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου Ελένη σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου στο Αρχαίο Θέατρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας σύμφωνα με το ΚΘΒΕ. Ας δούμε συγκεριμένα τι περιλαμβάνει η σχετική ανακοίνωση.

Μετά λύπης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ανακοινώνει, ότι λόγω της εκτάκτου ανάγκης που βρίσκεται η χώρα και σε περιβάλλον υψηλού κινδύνου, οι παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου «Ελένη» την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Αυγούστου αναβάλλονται.
 
Πληροφορίες, για την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής τους ή πλήρους αναστολής τους, θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανακοίνωση εντός της ημέρας. Δια αυτής θα διευκρινίζεται και ο τρόπος διαχείρισης των ήδη εκδοθέντων εισιτηρίων.

Πέρα από την ανακοίνωση του ΚΘΒΕ, υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες ότι πρόκειται να αναβλήθούν και οι παραστάσεις της Μικρής Επιδαύρου ενώ το Υπουργείο Πολιτισμού έχει ήδη αναβάλει όλες τις παραστάσεις που θα λάμβαναν χώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης “Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός”.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου: 

Με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και μετά από σχετική συνεννόηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Μ. Βιδάλη και τον Τομεάρχη Πολιτισμού-Περιφερειακό  Σύμβουλο, αρμόδιο για τις θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, οι εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν στους Δήμους της Αττικής μέχρι τις 20 Αυγούστου, αναβάλλονται.

Η αναβολή των εκδηλώσεων κρίνεται αναγκαία λόγω των συνθηκών και των τεράστιων καταστροφών που έχουν υποστεί οι συμπολίτες μας στην Αττική και συνολικά τη χώρα.

Η πραγματοποίηση των σχετικών εκδηλώσεων που αναβάλλονται θα γίνει γνωστή μόλις διαμορφωθούν οι κατάλληλες συνθήκες. 

Νεότερα σύντομα. 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί τα προάστια είναι το νέο hot trend

Her News

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για το voucher των 150 ευρώ για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους

Her News

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι

Her News b