HerNews.gr
Social News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πού θα σταματήσει η καταστροφή;»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι και αυτή συγκλονισμένη με όσα συμβαίνουν με τις πυρκαγιές.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπορεί να συγκρατήσει τη θλίψη, τον θυμό και την αγωνία της για τις τραγικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας.

«Ο ουρανός έχει γίνει γκρι και παντού μυρίζει καμμένη γη. Υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρεις αν πρέπει να μιλήσεις και τι να πεις. Απλά νιώθεις ένα κόμπο στο λαιμό να φράζει την αναπνοή σου. Πότε και που θα σταματήσει άραγε αυτή η καταστροφή; Η μισή Ελλάδα καίγεται και η άλλη μισή παρακολουθεί θυμωμένη και φοβισμένη. Γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο. Ως πότε άραγε απλά θα μετράμε απώλειες;

Ζωές που χάνονται τόσο άδικα, οικογένειες που ξεκληρίζονται, σπίτια που παραδίνονται στις φλόγες και μαζί τους καίγονται αναμνήσεις και ολόκληρες περιουσίες. Θυμάμαι μια κάτοικο στο Μάτι μου είχε πει κυνικά:

“Κάηκαν οι αναμνήσεις μου. Δεν έχω ούτε φωτογραφίες από το γάμο μου και την βάπτιση των παιδιών μου. Σαν να χάθηκε όλη η ζωή που έχω ζήσει μέχρι τώρα. Περίεργο συναίσθημα. Ο,τι με συνδέει με το παρελθόν βρίσκεται στις στάχτες που σκόρπισαν παντού. Το μέλλον δεν το σκέφτομαι. Προσπαθώ να δω που θα κοιμηθώ το βράδυ. Τουλάχιστον ζει η οικογένεια μου. Οι γείτονες μας δεν τα κατάφεραν”», γράφει στη λεζάντα της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Η υπόσχεση που έδωσε για την αλλαγή στο σώμα της

HerNews ka

Τζένη Θεωνά για Δήμο Αναστασιάδη: «Ήμασταν διαφορετικοί όταν ξεκινήσαμε, με πολλές συγκρούσεις»

Her News b

Σάκης Ρουβάς: Δροσίζεται με το λάστιχο στον κήπο του και ρίχνει το Instagram

Her News b