HerNews.gr
Ελλάδα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ασημένια η τεράστια Εθνική Πόλο

Η χώρα μας ζει τραγικές στιγμές από τις πυρκαγιές που καίνε σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια. Ελπίδα μας έδωσαν τα δικά μας παιδιά. Η Εθνική Ομάδα Πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες που κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

Την ήττα με 13-10 από την Σερβία στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο γνώρισε η Ελλάδα.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου γνώρισε την μοναδική της ήττα στον τελευταίο της αγώνα στο Τόκιο εκεί όπου έγραψε ιστορία. Κατέκτησε μετα από 101 χρόνια το πρώτο μετάλλιο για το ελληνικό πόλο που είναι ασημένιο αφού δεν μπόρεσε να υποτάξει την πιο έμπειρη Σερβία.

Η Σερβία είναι η μοναδική ομάδα που έβαλε στην Ελλάδα διψήφιο αριθμό γκολ και είναι η μοναδική που την κέρδισε και κατέκτησε το 2ο σερί χρυσό μετάλλιο της αφού είχε ανέβει στην κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν φανταστικά το παιχνίδι αλλά οι Έλληνες επέστρεψαν από το 4-7. Δεν μπόρεσαν όμως να διαχειριστούν τα σουτ των Σέρβων στη συνέχεια και γνώρισαν δίκαια την ήττα.

Τα οχτάλεπτα: 3-6, 4-2, 2-1, 1-4.

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 2, Καπότσης, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 1, Βλαχόπουλος 2.
Σερβία (Σάβιτς): Μίτροβιτς, Μάντιτς 3, Ντέντοβιτς, Ραντέλοβιτς, Λάζιτς, Πιέτλοβιτς 2, Ράσοβιτς, Άλεξιτς, Γιάκσιτς 2, Φιλίποβιτς 2, Πρλαϊνοβιτς 3, Μίτροβιτς Σ.1

Σας ευχαριστούμε! Η Εθνική Ομάδα Πόλο μας έκανε ακόμη μια φορά περήφανους! 

Νεότερα Άρθρα

Τέμπη: Αρχίζουν από αύριο σταδιακά τα δρομολόγια των τρένων – Πώς θα κινούνται

HerNews ka

«Απλησίαστος» ο μπακαλιάρος για την 25η Μαρτίου – Πόσο θα κοστίσει

HerNews ka

Πως θα λειτουργήσει το πλαφόν στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας: Όλο το πακέτο μέτρων για το ρεύμα

Her News b