HerNews.gr
Social News

Συγκλονιστικά βίντεο στο Tik Tok για την πυρκαγιά

Οι φωτιές που μαίνονται στη χώρα μας καλύπτονται από ελληνικά και ξένα μέσα, αλλά και από τα social media. Το Tik Tok έχει γεμίσει με videos που δείχνουν τις καταστροφές..

Το Tik Tok, η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης γεμίζει συνεχώς με εικόνες από τις πυρκαγιές, αλλά και μηνύματα για βοήθεια και γνωστοποιώντας την κατάσταση σε ένα διεθνές νεανικό κοινό το οποίο θέλει να μένει ενημερωμένο.

Κάποια από τα βίντεο που ξεχωρίζουν, ανήκουν σε χρήστες που δείχνουν το πριν και το μετά της φωτιάς που καίει για έκτη ημέρα σε πολλά σημεία της χώρας μας.

@itzgrgaming.thc

Pray for us🇬🇷 #xyzbca #fy #tiktok #viral #itzgrgaming #fypシ #greek #greece #wildfires #greekwildfire

♬ original sound – Found

Ένα μεγάλο σπίτι με πισίνα έχει γίνει στάχτη και σε μια διαδρομή μέσα στο πράσινο φαίνεται πως τώρα κυριαρχεί η καμένη γη.

  https://vm.tiktok.com/ZMdKQKjxf/

Τα videos στο Tik Tok παίρνουν χιλιάδες likes και κοινοποιούνται συνεχως.

Με αυτό τον τρόπο, μέσω της πλατφόρμας του Tik Tik βοηθούν στο να διαδοθεί παγκοσμίως η σοβαρότητα της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας με τις πυρκαγιές. Όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλα τα social media, που πραγματικά αυτές τις ημέρες έχουν βοηθήσει στην ενημέρωση αλλά και την κινητοποίηση των πολιτών για όσους έχουν ανάγκη.

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Πήρε το τζετ αντί για αυτοκίνητο προκαλώντας επικριτικά σχόλια

Her News

Instagram Stories : Ο.τι θες να ξέρεις

Her News

Britney Spears: Χορεύει τόπλες στο κρεβάτι και ένας άνδρας την… γλείφει – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka