HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 8 έως 14 Αυγούστου

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις από 8/8 έως 14/08
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Είναι μέρες διακοπών και εσάς ακόμα σας αναθέτουν επιπλέον εργασία. Αποτέλεσμα αυτού, να έχετε με έναν τρόπο εκνευριστεί καθώς θέλετε να αποδράσετε για λίγες μέρες και να ξεκουραστείτε. Δεν λείπουν βέβαια και οι προσκλήσεις από τον ερωτικό σας σύντροφο που σας ξεσηκώνει με μηνύματα ότι μπορείτε να φύγετε μαζί για λίγες μέρες χαράς και διασκέδασης. Αρκετοί είστε εσείς που θα το αποφασίσετε και θα φύγετε έστω και για ένα διήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Έχετε κουραστεί πολύ και επιτέλους ήρθε η ώρα να χαρείτε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα. Δεν είστε λίγοι αυτοί που αν είστε μόνοι σας θα προκύψει ένας έρωτας και αυτό θα φτιάξει κατά πολύ τη ψυχολογία σας. Για τους δεσμευμένους αυτή η βδομάδα θα είναι πολύ βοηθητική στο να περάσουν καλά με το ταίρι τους και γιατί όχι να να εξομολογηθείτε τον ερωτά σας. Δεν θα λείψουν επίσης οι χαρές από τα παιδιά σας για αρκετούς από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Πιθανόν να αναλάβετε κάποιες ευθύνες παραπάνω αυτή τη εβδομάδα σχετικά με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας.  Θα πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω και αυτό ίσως σας εκνευρίσει. Θα πρέπει να κάνετε υπομονή καθώς θα έχετε οικονομικά οφέλη από όλη αυτή τη διαδικασία. Επίσης θα λάβετε αρκετά ευχάριστα μηνύματα που πιθανόν θα σας καλούν για διακοπές όταν θα έχετε επιτέλους τελειώσει με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αποζητάτε μια οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια αυτή την εβδομάδα καθώς θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές. Εστιάστε σε άτομα πολύ κοντινά για να σας βοηθήσουν στο να βρείτε λύσεις. Μιλήστε τους και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας βοηθήσουν και πολύ. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι, όχι πολύ μακρινό, για να μπορέσετε να σκεφτείτε και να δείτε πως θα βρείτε τις ισορροπίες που τόσο έχετε ανάγκη. Προσπαθήστε προς το τέλος της εβδομάδας να μην κλειστείτε στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Έχει έρθει η στιγμή να ηρεμήσετε και να περάσετε επιτέλους καλά. Μετά απ´ όλα αυτά που έχετε βιώσει το τελευταίο διάστημα ,προσπαθήστε να περάσετε καλά να διασκεδάσετε και να πάτε αυτές τις διακοπές  που θέλετε για να ξεκουραστείτε. Αν το ταίρι σας δεν θελήσει να έρθει μαζί σας μην χαλάσετε τη διαθεσή σας. Μπορείτε να πάτε και μόνοι σας ή μα φίλους. Ίσως εστιάσετε λίγο παραπάνω στα οικονομικά σας και κάποια έξοδα παραπάνω που θα σας προκύψουν αλλά θα έχετε και οικονομικές απολαβές συγχρόνως .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(24 Αυγ-22 Σεπ)

Κάπου έχετε δανείσει χρήματα και είναι η στιγμή να τα ζητήσετε αυτή την εβδομάδα. Προσπαθήστε επίσης να τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε προς τράπεζες γιατί είναι μια πολύ καλή ευκαιρία αυτό το διάστημα. Σίγουρα με την Αφροδίτη στο 1ο σας οίκο ακτινοβολείτε και τραβάτε πολλά βλέμματα πάνω σας. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές προτάσεις και αυτό θα σας φτιάξει τη διάθεση ιδιαίτερα εσείς που είσαστε για αρκετό διάστημα μόνοι σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ- 20 Οκτ)

Ο Δίας επιστρέφει πάλι στο ζώδιο του Υδροχόου και αυτό είναι πολύ βοηθητικό για εσάς σε ότι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας. Ακόμη και για τα δημιουργικά σας σχέδια αλλά και τα παιδιά σας. Αρκετοί από εσάς κρύβετε μια ερωτική σχέση αλλά να είστε προετοιμασμένοι πως αυτό θα φανερωθεί λίγο παρακάτω. Δεν αποκλείεται κάποια βράδια να χάνετε τον ύπνο σας καθώς ο Άρης κινείται μέσα στο 12ο οίκο σας και σας προκαλεί μια υπερένταση. Θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή και θα περάσει.

ΣΚΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Έχετε βιώσει και εσείς αρκετά δύσκολες καταστάσεις με ανθρώπους να σας πιέζουν και να σας περιορίζουν. Ήρθε όμως η στιγμή να μπορέσετε επιτέλους να πάρετε ανάσες και να νιώσετε ελεύθεροι από περιορισμούς και κριτική. Εστιάστε λοιπόν σε φιλίες που σας κάνουν και περνάτε όμορφα και γιατί όχι εστιάστε σε στόχους που μπορείτε να τους πραγματοποίησετε. Δεν το αποκλείω μέσα από μια φιλιά να προκύψει ένας έρωτας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Μπήκε ο Άρης στη παρθένο και αυτό έχει σαν συνέπεια εσείς να έχετε ένα εκνευρισμό παραπάνω και να πρέπει να δουλέψετε περισσότερο. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί αν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα όπως και στο τρόπο που μετακινείστε.  Διότι ο Άρης σας προσθέτει μια βιασύνη χωρίς να πολύ σκέφτεστε.Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια σε ότι έχει να κάνει με το εξωτερικό και σε μια ανώτερη γνώση που πιθανόν θέλετε να αποκτήσετε για την περαιτέρω εξελιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Έχετε αρκετό διάστημα που πιέζεστε με τα οικονομικά σας και βλέπετε το πορτοφόλι σας να αδειάζει. Με το Δία να επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου θα ευνοηθείτε και θα είναι μεγάλη βοήθεια στο κομμάτι των οικονομικών σας. Ξαφνικοί έρωτες προκύπτουν από το πουθενά και αυτό θα σας ενθουσιάσει. Βγείτε λοιπόν έξω και μην κλείνεστε στο σπίτι ιδιαίτερα εσείς που είστε μόνοι και δεν έχετε κάτι στη ζωή σας. Υπάρχει αρκετή κινητικότητα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Τα πολύ δύσκολα που έχετε ζήσει το προηγούμενο διάστημα και σας έχουν ανατρέψει όλα τα δεδομένα σας έχουν σχεδόν περάσει. Αυτή η βδομάδα έρχεται για να μπορέσετε να ηρεμήσετε να ασχοληθείτε με τις σχέσεις ή με τους συνεργάτες σας και να βρείτε τη χρυσή τομή. Δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί το σεξουαλικό σας κομμάτι μετά από μια επικοινωνία από ένα πρόσωπο που κινείται σε γνωστά μέρη που Κινήστε και εσείς ιδιαίτερα για εσάς που είστε μόνοι.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον  πολύ έντονα οι σχέσεις και οι συνεργασίες  και θα θελήσετε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω. Προσοχή όμως μην αντιδράσετε και μην πείτε λόγια που δεν θα μπορέσετε να τα πάρετε πίσω. Θα αντιμετωπίσετε μια εριστικότητα από το σύντροφο ή έναν από τους συνεργάτες σας. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι  υπάρχουν αρκετές προοπτικές να συνάψετε μια σχέση που θα σας αρέσει και θα σας δώσει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Πανσέληνος του Λύκου: 3 πράγματα που πρέπει να κάνετε

HerNews ka

Ένας οδηγός για τα ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

Her News

3 Ζώδια που μπορούν να σας διαβάσουν σαν βιβλίο

Her News