HerNews.gr
Ελλάδα

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον εθελοντή Βασίλη Φιλώρα

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον 38χρονο Βασίλη Φιλώρα που έχασε τη ζωή του την ώρα που επιχειρούσε ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Η κηδεία του Βασίλη Φιλώρα πρόκειται να τελεστεί σήμερα στις 14:30 στα Άνω Λιόσια, στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν τεχνικός στον χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής.

Συνεργάζονταν με τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Μεταξύ άλλων, συνεργαζόταν με την ομάδα Up Stories, η οποία τον αποχαιρετά με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. “Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα” αναφέρει η ομάδα Up Stories.

 

Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πως θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πως θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δυο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη για τους συνανθρώπους του. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/2021, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία” αναφέρουν συγγενείς και φίλοι σε μήνυμά τους που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννινα: «Μας έλεγαν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» – Συγκλονίζει ο πατέρας της φοιτήτριας που «κατέληξε» μετά από αμυγδαλίτιδα

HerNews ka

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Her News b

«Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 δικαιούχοι εντάσσονται στο πρόγραμμα

HerNews ka