HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αγγελική Νικολούλη: Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της

Η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει το Φθινόπωρο στον τηλεοπτικό αέρα και το trailer της εκπομπής της, το οποίο είναι σε μυστηριώδεις ασπρόμαυρους τόνους κυκλοφόρησε. Δεν δίνει ακόμα πολλά στοιχεία, εκτός του ότι η Αγγελική Νικολούλη θα συνεχίσει να κάνει αυτό που τόσα χρόνια την έφερε στην κορυφή.. Να αποκαλύπτει γεγονότα σε μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν και σοκάρουν.

https://fb.watch/7iCA78FSly/

Η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

»Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της Αγγελικής Νικολούλη. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση.
Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες.»

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη αναμένεται να ρίξει φως σε υποθέσεις που απασχόλησαν και απασχολούν την ελληνική κοινωνία. Σε υποθέσεις που συγκλόνισαν και συντάραξαν την επικαιρότητα. Η εκπομπή της θα προβάλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Νεότερα Άρθρα

Δείτε τα εντυπωσιακά κέρινα ομοιώματα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ & της Αλίκης Βουγιουκλάκη

HerNews ka

Μαίρη Συνατσάκη: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι δεν θα τραβήξει και πολύ καιρό το μεταξύ μας με τον Ίαν Στρατή»

HerNews ka

Νίκος Βέρτης: «Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και ζήτησα να μην βγει και το έχουν σεβαστεί»

HerNews ka