HerNews.gr
Social News

Νικηφόρος-Έλλη Γελεβεσάκη: Το νέο ζευγάρι της showbiz

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε αυτό το καλοκαίρι ανάμεσα στον Νικηφόρο και την Έλλη Γελεβεσάκη.

Ο τραγουδιστής Νικηφόρος και το μοντέλο Έλλη Γελεβεσάκη έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό, έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Eκείνη είναι ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της εγχώριας βιομηχανίας μόδας. Εκείνος έγινε γνωστός μέσα από τα talent shows και κατάφερε με το ταλέντο του και τη σκληρή δουλειά να καθιερωθεί και δισκογραφικά.

Ο Νικηφόρος και η Έλλη Γελεβεσάκη βρέθηκαν πρόσφατα στη Ρόδο μαζί με μεγάλη παρέα και όσοι τους είδαν από κοντά, μιλούν για έναν μεγάλο και αληθινό έρωτα. Το ζευγάρι είναι ταιριαστό, με πολλούς να λένε ότι η σχέση τους θα έχει μέλλον..

Ένας νέος έρωτας γεννήθηκε

Οι δυο τους έχουν φροντίσει μέχρι στιγμής να μη δίνουν δικαιώματα για τη σχέση τους, καθώς βρίσκονται ακόμα στην αρχή του έρωτα τους και θέλουν όσο τίποτα άλλο να την προφυλάξουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και μπορεί ο Νικηφόρος να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι σήμερα, όμως το μοντέλο και πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” Έλλη Γελεβεσάκη, έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τον γάμο της  με τον Γιώργο Μανίκα, με τον οποίο και απέκτησε τον γιο της.

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τα αδέρφια του – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της στο Netflix

HerNewskl

Άννα Πρέλεβιτς: “Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου”

HerNewskl