HerNews.gr
Ταξίδια

Πρώτη φορά στην Τήνο…

“Μήπως να πάμε Τήνο;” Πρότεινε μια φίλη πριν 2 μήνες και κάπως έτσι αποφασίσαμε φέτος το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας από τις Κυκλάδες και να πάμε για πρώτη φορά Τήνο.  Όμορφο το λιμάνι και η χώρα όμως για να δεις την πραγματική της ομορφιά πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τα φανταστικά της χωριά. Και τις παραλίες με τα καταγάλανα νερά. Και το απίστευτα γραφικά ταβερνάκια για να πεις ότι γνώρισες ένα μεγάλο και ωραίο κομμάτι από την Τήνο.

Από παραλίες στην Τήνο να επισκεφτείς σίγουρα την Κολυμπήθρα. Η Κολυμπήθρα είναι η πιο φημισμένη παραλία της Τήνου και χωρίζεται στα δύο. Στο απάνεμο κομμάτι, θα βρεις ξαπλώστρες, ομπρέλες, γαλανά νερά και ένα ωραιότατο γηπεδάκι beach volley. Φυσικά, πρέπει να σου πω ότι είναι και ένα από τα πιο ινσταγραμικά σημεία του νησιού για τέλειες φωτογραφίες.


Μια ακόμα καλή επιλογή για παραλία είναι η παραλία  Απηγανιά, όμως μην ξεχάσεις να πάρεις αθλητικά για να κατέβεις και να ανέβεις. Μπορεί να μην έχει την ευκολότερη πρόσβαση, αλλά σίγουρα είναι μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού.
Φροντίστε για σκιά και νερό, δε θα βρείτε στην ευρύτερη περιοχή.

Για φαγητό να πας στο στο χωριό Τριάνταρος, στο οποίο θα βρεις γραφικά ταβερνάκια. Στον Τριάνταρο επίσης θα κάνεις και τις βόλτες στα στενά του και θα φωτογραφίσεις πόρτες και βουκαμβίλιες.

Τελευταία συμβουλή, Όπου και να πας στην Τήνο ή σε οποιοδήποτε άλλο νησί, φρόντισε να το κάνεις με την σωστή παρέα.

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Tips για το τέλειο ταξίδι για…δύο

Her News

7 χώρες που μάλλον δεν ήξερες ότι υπάρχουν

HerNews ka

Εξερευνήστε το νησί των Σπετσών, κοντά και ταυτόχρονα μακριά από την Αθήνα

HerNews ka