HerNews.gr
Διασκέδαση

Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana: Πάμε για μεξικάνικο;

Φύγαμε για το πιο spicy μαγαζί των δυτικών προαστίων με ατμόσφαιρα που σε δροσίζει και μενού που σου ανοίγει αμέσως την όρεξη για τραγανά tacos και ζουμερή chimichanga! Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana λοιπόν.

Ποιος συναγωνίζεται την επιβλητικά όμορφη αισθητική του; Από τη στιγμή που εισέρχεσαι στον ανοιχτό πλακόστρωτο διάδρομο της εισόδου του Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana, σε καλωσορίζει η μεξικάνικη διακόσμηση με την κυρίαρχη κεφαλή αγάλματος και το πολύχρωμο σκηνικό που σε μαγνητίζει. Μπαίνεις στον κυρίως χώρο της αυλής και κάπου εκεί, μαγεύεσαι.

Εξωτικά φυτά στην είσοδο, σωστός φωτισμός που αναδεικνύει κάθε σημείο του μαγαζιού και μια αυλή γεμάτη με αυθεντικού μεξικάνικου στυλ τραπέζια αρκούν για να νιώσεις  ότι βρίσκεσαι σε μια γειτονιά του Μεξικού, με καλή παρέα και παγωμένα κοκτέιλς που αφανίζουν τον καύσωνα.

Αν προσθέσεις σε αυτό το σκηνικό και τα ψηλά φανάρια, το φωτιζόμενο συντριβάνι στη μέση της αυλής με περιμετρικά μαξιλαράκια για να κάθεσαι και τα διακοσμητικά στοιχεία με νέον, τότε η απόλαυση φτάνει στο μέγιστο και φυσικά ολοκληρώνεται με το φαγητό.

Το μενού του Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana σε εκπλήσσει με τις μεξικάνικες παραλλαγές του, τις παραδοσιακές προτάσεις και τις extra πινελιές που δεν συναντάς αλλού. Δοκίμασε τη σαλάτα με κοτόπουλο και τραγανή τορτίγια, τα νάτσος με λιωμένο τυρί και τις παραδοσιακές σάλτσες και ολοκλήρωσε τις επιλογές σου με κρύα λευκή σαγκρία ή την all time classic, μαργαρίτα.

Ο Φοίνικας περιλαμβάνει όλα όσα αναζητάς σε ένα μεξικάνικό μενού και ακόμη περισσότερα, μιας και εντός του καταλόγου θα βρεις διαφορετικές προτάσεις που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.

Φόρεσε την πολύχρωμη διάθεσή σου, μέσα και έξω, χαλάρωσε από όλη την ημέρα και άσε στο ευγενικό προσωπικό να παρασύρει με την φιλική και άμεση εξυπηρέτησή του, φτάνοντάς σε στο απόγειο της γεύσης!

Νεότερα Άρθρα

Ελένη Φουρέιρα: «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» Music Video -Το smash hit απέκτησε εικόνα!

HerNews ka

Jennifer Lopez: Αυτή είναι σίγουρα η πιο τολμηρή της εμφάνιση

HerNews ka

Καραντινάτο Σαββατοκύριακο: Τι μπορείς να κάνεις

Her News b