HerNews.gr
Μόδα

Αύγουστος χωρίς σανδάλια..δε γίνεται!

Ο Αύγουστος είναι στο μυαλό μας ως ο μήνας των διακοπών, των βουτιών σε γαλαζοπράσινα νερά αλλά και ο μήνας του summer ντυσίματος.. Το καλοκαιρινό ντύσιμο, χρειάζεται οπωσδήποτε και τα κατάλληλα σανδάλια.

Les Tropeziennes

Τα νέα σανδάλια από τη Les Tropeziennes για τη σεζόν SS21 φέρνουν τα πάνω κάτω στις ηλιόλουστες μέρες και προσφέρουν την ευκαιρία να φορέσουμε το SaintTropez στα πόδια μας!

Άνετα, κομψά και ανθεκτικά, είναι τα κατάλληλαπαπούτσια για τις διακοπές, τόσο στην παραλία όσο και στα νησιά ή στην πόλη.

Από τα πιο minimal μοντέλα έως τα πιο χρωματιστά κομμάτια, υπάρχει κάτι για όλους από την Tropeziennes: πολύχρωμα λουριά, τακούνια, σφήνες, ασημένιες λεπτομέρειες, animal prints, leopard, ethnic  στοιχεία, metallicαποχρώσεις.

Το καλό με την Les Tropeziennes είναι ότι ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει!

Σχεδιασμένα από φυσικά υλικά και με εξαιρετικά άνετη σόλα, τα γυναικεία παπούτσια μπορούν να φορεθούνκαθημερινά για να δώσουν στυλ σε όλα τα ρούχα σας.

Αν θέλετε να αναδείξετε κάθε σας εμφάνιση, ανακαλύψτε τώρα τα σανδάλια της επιλογής σας που θα σας συνοδεύσουν τους επόμενους μήνες.

Κλείστε τα μάτια σας για 1 λεπτό και βρεθείτε στα ύψη του Saint-Tropez σας διαβεβαιώνουμε, είναι εύκολο και … λειτουργεί ακόμα καλύτερα με τα σανδάλια LesTropeziennes Belarbi στα πόδια σας!

Όμορφη ηλιόλουστη μέρα σε όλους!

Digalakis Group: Αποκλειστική διάθεση LesTropeziennes σε Ελλάδα και Κύπρο

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Μόδα: Βρήκαμε τις πιο in επιλογές της Άνοιξης

Her News

Tie dye: Η πολύχρωμη τάση πού ήρθε για ανεβάσει την διάθεσή μας

Her News

Ελένη Τσολάκη: Απέδειξε πως είναι fashion icon με αυτήν την στυλιστική επιλογή!

HerNewskl