HerNews.gr
Ελλάδα

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα καύσωνα

Έρχεται νέο κύμα καύσωνα, το οποίο θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και ο υδράργυρος πρόκειται να «χτυπήσει» 40 βαθμούς Κελσίου και άνω.

Τρίτο θερμό κύμα καύσωνα θα «χτυπήσει» τη χώρα και ο υδράργυρος θα ξεπεράσει και πάλι τους 40 βαθμούς. Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη, θα δούμε την μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας, που όμως δεν θα θυμίζει τους πολυήμερους καύσωνες του προηγούμενου μήνα.

Φέτος σημειώθηκαν δύο μεγάλοι καύσωνες, ενώ τέτοιο φαινόμενο στην Ελλάδα το είδαμε το καλοκαίρι του 2007.

Πως θα είναι σήμερα ο καιρός:

Ο καιρός για σήμερα προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

 Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο μέχρι το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ.

 Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη τους 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ηπειρωτικά και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα τους 34 με 35 βαθμούς.

Νεότερα Άρθρα

Συγκλονίζει συγγενής της Ελληνίδας διερμηνέως που σκοτώθηκε στην Λιβύη: «Μία εβδομάδα μετά τον γάμο της πήρε το αεροπλάνο και πήγε εκεί»

HerNews ka

Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού

HerNews ka

“Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας” – Η ανάρτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη για τα Rafale

Her News