HerNews.gr
Ελλάδα

Νίκος Χαρδαλιάς: Έπαθε καρδιακό επεισόδιο στη φωτιά στην Κερατέα

Στην Κερατέα βρισκόταν ο Νίκος Χαρδαλιάς όπου είχε αναλάβει τον συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς από την πλευρά της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, την ώρα που υπέστη το ισχαιμικό επεισόδιο. 

Ο υφυπουργός νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα όπου θα μείνει για παρακολούθηση

«Δεν αισθάνομαι καλά» ήταν τα λοκ για που είπε ξαφνικά στον υπασπιστή του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όλο το τελευταίο διάστημα λόγω των πυρκαγιών αλλά και των δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζει η Πολιτική Προστασία, ο ίδιος βρισκόταν σε πολύ μεγάλη ένταση και πίεση, δούλευε πολύ και κοιμόταν λίγες ώρες,όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του.

Η εμπερία του Νίκου Χαρδαλιά, που στο παρελθόν είχε ξαναπάθει έμφραγμα, τον έσωσε αφού μπόρεσε έγκαιρα να συνειδητοποιήσει ότι οι πόνοι στο στήθος είναι κάτι σοβαρό και να ζητήσει βοήθεια.

Ο υπασπιστής του αμέσως τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, στο οποίο ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πάει και πριν τρία χρόνια, οπότε είχε ξαναπάθει ισχαιμικό επεισόδιο, και οι γιατροί εκεί γνωρίζουν καλά το ιστορικό του.

Εκεί του τοποθετήθηκαν δύο στεντ με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου να αναφέρει ότι «υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς».

Ο 52χρονος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας νοσηλεύεται στην καρδιολογική κλινική Αγία Όλγα όπου θα μείνει για παρακολούθηση.

Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το περιστατικό, επικοινώνησε μαζί του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μαζί του στο νοσοκομείο βρέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντομαζάνης.

Ακόμα, με αναρτήσεις τους μέλη της κυβέρνησης ευχήθηκαν περαστικά στον Υφυπουργό πολιτικής προστασίας.

 

Πηγη: Parapolitika

Νεότερα Άρθρα

Ρόδος: Διάσωση χελώνας που είχε μπλεχτεί σε σχοινιά

Her News

Δολοφονία Κως: Η κηδεία της 27χρονης Αναστάζια θα τελεστεί κάτω από άκρα μυστικότιτα στην Πολωνία

HerNews ka

Καιρός: Δύσκολο διήμερο με βροχές και καταιγίδες – Ποιές περιοχές θα επηρεαστούν

Her News b