HerNews.gr
Social News

Instagram Stories : Ο.τι θες να ξέρεις

Το ξέρεις πως 500 εκατομμύρια άνθρωποι απ’ όλο το κόσμο χρησιμοποιούν καθημερινά τα Instagram stories; Και μπορεί να είναι και πολύ περισσότεροι. 

Ας το παραδεχτούμε. Το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Και ειδικά τα stories, τα όποια είναι πολύ πιο αυθεντικά από μια καλά στημένη φωτογραφία.

Ας δούμε αναλυτικά όμως γιατί να χρησιμοποιήσεις τα Instagram Stories για την Επιχείρηση σου.
Το Instagram ξεκίνησε τα Stories τον Αύγουστο του 2016 και η χρήση του εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά. Σήμερα έχει φτάσει (χάρη στα Stories) να διαθέτει ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα. Έτσι, έχεις ένα δισεκατομμύριο λόγους να χρησιμοποιήσεις τα Stories, για να προωθήσεις την επιχείρησή σου.

Σε αντίθεση με το Facebook όπου τα οργανικά αποτελέσματα έχουν πέσει, το Instagram σου ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας. Πέρα από το ότι επιτρέπει στην επιχείρηση σου να προσεγγίσει ένα τεράστιο αριθμό νέων χρηστών, επιπλέον, δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείς απευθείας με το κοινό αυτό! Νιώθεις έτσι μια οικειότητα με το εκάστοτε brand.
Επίσης 80% των χρηστών του, ακολουθούν κάποιο brand/επιχείρηση. Κάτι που δύσκολα μπορείς να πετύχεις στο Facebook χωρίς πληρωμένη διαφήμιση.

Τα  Stories, χρησιμοποιούνται από 500 εκ. ενεργούς χρήστες καθημερινά! Τι άλλο θες;

Περισσότερο περιεχόμενο σημαίνει περισσότερη έκθεση και καλύτερη εικόνα του Brand σου.
Έρευνες έχουν δείξει πως όσο περισσότερα Instagram Stories αναρτούν τα πιο διάσημα και γνωστά προφίλ, τόσο περισσότερο αυξάνει ο μέσος όρος του κόσμου που προσελκύουν και τόσο καλύτερες εντυπώσεις αφήνουν.

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Instagram: Πώς να βάλεις “αόρατα” hashtag!

Her News

Ρένα Μόρφη: Όλα όσα είπε για την εγκυμοσύνη της & την γέννηση της κόρης της

Her News b

Εριέττα Κούρκουλου: Οι κρίσεις πανικού, ο θηλασμός και η vegan διατροφή του 10 μηνών γιου της

Her News