HerNews.gr
Μόδα

Κατερίνα Στικούδη: Ντύνεται με ορτανσίες & κλέβει την παράσταση

Η Κατερίνα Στικούδη στο νέο της video clip για το τραγούδι Suelta, ντύνεται από πάνω έως κάτω με ορτανσίες!

Το συγκεκριμένο φόρεμα από ορτανσίες, ξεχώρισε, όπως συνηθίζει και η ίδια διαχρονικά να κάνει.

Το φόρεμα δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις για τις ανάγκες του νέου μουσικού κλιπ τις Κατερίνας Στικούδη Suelta.

Είναι το πρώτο Ισπανόφωνο τραγούδι που κυκλοφορεί ή Κατερίνα Στικούδη. Η κυκλοφορία του είναι διεθνής, σε συνεργασία με τον πουερτορικανο Jasarinmusic.

Η πιο hot τραγουδίστρια της pop σκηνής στην Ελλάδα ντύνεται με ορτανσίες και κλέβει την παράσταση.

Το φόρεμα αποτελείται από 1200 ορτανσίες, η έμπνευση του είναι κυριολεκτικά μοναδική καθώς δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα !

Ήταν μια ιδέα που έγινε πράξη από τους Τάσο Δημοσθενιάδη, ιδιοκτήτη της Neda Decoration και τον Δημήτρη Μαστρόκαλο, τον έναν εκ τον δυο σχεδιαστών από τους MI-Ro !

Πραγματικά είναι ότι πιο εντυπωσιακό και πρωτοποριακό έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη μόδα, αφού το να φορέσει κάποιος αληθινά λουλούδια και μάλιστα σε ολόκληρο φόρεμα, έχει γίνει μόνο στο εξωτερικό, συγκεκριμένα σε δημιουργία απο τον οίκο Dior.

Το fashion direction και το styling επιμελήθηκε η Φιλίτσα Νικολαΐδη, το χρυσό κορίτσι του styling, που πάντα ξεχωρίζει με τον επαγγελματισμό και τις σύγχρονες ιδέες της σε σχέση με τη μόδα.

Από την Κατερίνα Στικούδη μέχρι τον Τάκη Ζαχαράτο και από τον Θοδωρή Αθερίδη μέχρι τους Onirama, η Φιλίτσα Νικολαΐδη καταφέρνει κυριολεκτικά να μεταμορφώνει όσους αναλαμβάνει την εμφάνιση τους. Το ίδιο συνέβη και τώρα, που η Φιλίτσα Νικολαΐδη ανέλαβε το νέο video clip της Κατερίνας Στικούδη.

 

Νεότερα Άρθρα

Καφτάνια: Οι πιο in επιλογές του καλοκαιριού

Her News

Kendall Jenner: Μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο sexy τρόπο

HerNews ka

Μανικετόκουμπα: Ένα υπέροχο δώρο για τον άνδρα

Her News