HerNews.gr
Social News

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπός μου, με ανέχεται

Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Τσιμιτσέλης για την Κατερίνα Γερονικολού, σε συνέντεξη που έδωσε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv». Μιλώντας για τη σύντροφο του, είπε πως ότι αυτή τη στιγμή δεν λείπει κάτι από τη ζωή του. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού είναι απο τα ωραιότερα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Διαβάστε τι είπε στη συνεντευξή του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης:

Τι αγαπάς στην Κατερίνα ως άνθρωπο και τι αντίστοιχα ως ηθοποιό;

«Αγαπώ την πειθαρχία της και το πώς δουλεύει ακατάπαυστα, όταν παίρνει ένα πρότζεκτ στα χέρια της. Δεν έχω δει κανέναν άλλο επαγγελματία στη διαδρομή μου να εργάζεται τόσο πολύ. Είναι εξαιρετική. Όσον αφορά την ιδιωτική μας ζωή, είναι ο άνθρωπός μου, με στηρίζει, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μου. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για την Κατερίνα».

Δήλωσες σε συνέντευξή σου ότι δεν είσαι υπέρ του γάμου.

«Ναι. Δεν αλλάζει κάτι στη σχέση. Είμαι υπέρ της συμβίωσης. Θεωρώ ότι είναι το ίδιο. Για μένα ο γάμος δεν σημαίνει κάτι περισσότερο ή διαφορετικό από μια συγκατοίκηση. Τον αντιλαμβανόμουν πάντα ως μια γραφειοκρατική διαδικασία επικύρωσης της σχέσης».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis)

Τι λείπει από τη ζωή σου;

«Αυτή τη στιγμή δεν μου λείπει κάτι. Είμαι πλήρης. Θέλω να διατηρήσω τα κεκτημένα μου και να είμαι καλά όπως είμαι σήμερα».

 

Όσα είπε για την Κατερίνα Γερονικολού δείχνουν την αγάπη αλλά και την αδυναμία που της έχει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Αυτό άλλωστε φαίνεται και απο τις τρυφερές στιγμές που μοιράζονται και οι δύο τους, μέσω των αναρτήσεων τους στα social media!

Νεότερα Άρθρα

Scarlett Johansson: Λανσάρει το δικό της skincare brand!

HerNewskl

Νίκος Συρίγος – Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Ανδρομάχη – Γιώργος Λιβάνης: Θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

HerNews ka