HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γρηγόρης Βαλτινός: «Οπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό να μη θες να μολυνθείς»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not μίλησε ο Γρηγόρης Βαλτινός και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα των εμβολιασμών αλλά και στους αρνητές.

«Η κοινωνία έχει διχαστεί, αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε. Είναι πολύ άσχημο να απομονώνεις κάποιες ομάδες, αλλά είναι και πολύ άσχημο αυτές οι ομάδες να θέλουν να μπουν σε κάποιους χώρους και να μολύνουν τους υπόλοιπους. Όπως είναι δημοκρατικό να μη θες να εμβολιαστείς, είναι δημοκρατικό και το να μη θέλεις να μολυνθείς. Έχεις καθίσει 2 χρόνια μέσα, έχεις κάνει τα εμβόλια, έχεις τεράστιες απώλειες στην επιχείρησή σου και δεν έχεις τα περιθώρια να καταστραφείς άλλο. Όλες οι θεωρίες των αντιεμβολιαστών με βρίσκουν αντίθετο», τόνισε στη συνέντευξη του ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Στην συνέχεια, ο Γρηγόρης Βαλτινός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έγιναν στον χώρο του θεάτρου και έχουν πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης:

«Δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Μου αρέσουν τα δικαστήρια της Δικαιοσύνης. Οι υποθέσεις αυτές έχουν πάει στα δικαστήρια, εμείς πρέπει να σιωπήσουμε. Οι άνθρωποι που μίλησαν, καλώς μίλησαν, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσει ο τόπος. Η θλίψη μας στο θέατρο είναι τεράστια, γιατί κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις χαρακτηρίζουν έναν ολόκληρο χώρο.»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός συνέχισε, λέγοντας:

«Και είναι ένας χώρος ιδιαίτερα προβεβλημένος και προσφέρεται για βορά στα ΜΜΕ και στο ίδιο το κοινό. Δεν είναι έτσι όλος ο χώρος. Ο χώρος του θεάτρου είναι ένας χώρος ιδεών, αξιών, τέχνης, ευαισθησίας και αγάπης».

Νεότερα Άρθρα

MEGA STAR: Πρεμιέρα για Κόνι Μεταξά και Αντώνη Δημητριάδη με κέφι και πολλή μουσική

Her News b

Κωνσταντίνος Κουφός: «Με έχουν φλερτάρει μπροστά στη σύντροφό μου, ενώ ήταν έγκυος»

HerNews ka

Μαρία Σολωμού: Οι απαντήσεις της για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Mente Fuerte

HerNewskl