HerNews.gr
Γνώμες

Κάποιοι κύκλοι δεν είναι για να κλείνουν

Κάποιοι κύκλοι άνοιξαν για να έχουν πάντα ανοιχτή μια πολύ πολυ μικρή «διέξοδο» Κάποιοι κύκλοι, δεν είναι για να κλείνουν. 

Και αν είναι φαύλος θα με ρωτήσεις; Δεν υπάρχει περίπτωση θα σου απαντήσω. Ένας φαύλος κύκλος έχει μια «τοξικότητα». Οι κύκλοι που δεν κλείνουν στον χρόνο, αυτοί του έρωτα, είναι γιατί υπάρχει πάθος, ευτυχία και αγάπη. Γίνεται η αγάπη να είναι κακή; Να μας βλάπτει; 

Ο Πλάτωνας είχε πει ότι «Η μεγαλύτερη ευτυχία που δίνεται από τους Θεούς είναι αυτή του έρωτα». Δεν είχε και άδικο ε; Αν ψάξεις πόσα γνωμικά έχουν γραφτεί για τους έρωτες θα καταλάβεις ότι είναι κινητήριος δύναμη. Κάνε το πείραμα και διάβασε κάποια από αυτά. Σίγουρα θα σου έρθει κάποιος στο μυαλό..

Η αγάπη δεν βλάπτει, ο έρωτας μπορεί. Αναλόγως σε τι συνθήκη βρίσκεσαι. Όποια και αν είναι αυτή όμως πρέπει να το ζήσεις. Οφείλεις να τον ζήσεις.. ακόμα και αν είναι «αδιέξοδο» 

Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι υπάρχουν αδιέξοδα στον έρωτα. Η ευτυχία δεν μετριέται με την ζωή αλλά με τις στιγμές. Με το ποσό γρήγορα χτυπάει η καρδιά σου. Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήσουν αν δεν είχες κάτι να σκέφτεσαι; Κάτι να περιμένεις; Ακόμα και οι ανεκπλήρωτοι έρωτες έχουν την “χάρη” τους.

Ο έρωτας δεν είναι κατακριτέος, οι κύκλοι δεν είναι πάντα ολοκληρωμένοι και η ζωή ειναι απρόβλεπτη. Όπως και ο έρωτας. Δεν ξέρει από που θα σου ρθει ή από που θα σου ξανά ρθει….

Νεότερα Άρθρα

Γιατί νιώθεις την ανάγκη ν’ ανεβάσεις πολλά stories μετά τον χωρισμό;

Her News

“OlinaΛΥΣΗous” – Episode 12: Ύμνος για τον έρωτα

Her News

Σκέψου πριν μιλήσεις..

Her News