HerNews.gr
Social News

Θετική στον κορωνοϊό η Κατερίνα Διδασκάλου

Η τηλεοπτική Μυρσίνη από τις «Άγριες Μέλισσες» Κατερινα Διδασκάλου, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram, ότι κόλλησε και αυτή COVID-19.

Η Κατερίνα Διδασκάλου ανέφερε στην ανάρτηση της, πως περνάει σχετικά ελάφρά τον ιό, με υψηλό ωστόσο πυρετό.

Τι έγραψε η Κατερίνα Διδασκάλου στο post της:

«Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά»

 

Η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, βρισκόταν σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω» και όπως φυσικά είναι αναμενόμενο οι παραστάσεις διακόπηκαν.

«Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά!

Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς» αναφέρει η ανακοίνωση για την περιοδεία της παράστασης.

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Έγινε για πρώτη φορά μητέρα – Η φωτογραφία με τον γιό της μετά από τη μυστική εγκυμοσύνη!

HerNews ka

Οι αναρτήσεις των Ελλήνων celebrities για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αγκαλιά στο τζακούζι στον χιονισμένο τους κήπο

Her News