HerNews.gr
Social News

Μαίρη Κατράντζου: Παντρεύτηκε μετά από 19 χρόνια σχέσης

Νυφούλα ντύθηκε την περασμένη Πέμπτη fashion designer η Μαίρη Κατράτζου. Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού, που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, έγινε στις Σπέτσες.

Η παγκοσμίου φήμης σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράτζου, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας, Μάριο Πολίτη σε μια υπέροχη γαμήλια τελετή στις Σπέτσες.

Η Μαίρη Καντράντζου σχεδίασε την ωραιότερη δημιουργία της ζωής της, φορώντας ως νυφικό ένα μίνιμαλ φόρεμα με αέρα 50s, σε λευκό χρώμα.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες δεν δίστασαν να μοιραστούν στα social media φωτογραφίες και stories από τη βραδιά του γάμου.

Η Μαίρη Κατράντζου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, καθηγητή Μάριο Πολίτη, στις Σπέτσες

Ο σύζυγος της Μαίρης Κατράντζου, καθηγητής Μάριος Πολίτης, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πήρε το διδακτορικό του στην Κλινική Νευροεπιστήμη από το Imperial College του Λονδίνου.

Σήμερα διευθύνει την Ομάδα Απεικόνισης της Νευροεκφύλισης στο King’s College και η έρευνά του εστιάζει στη χρήση διάφορων απεικονιστικών τεχνικών για τη μελέτη της αιτιολογίας και της παθοφυσιολογίας των νευροεκφυλιστικών διαταραχών.

Η Μαίρη Κατράτζου μετρά 19 χρόνια σχέσης με τον άντρα της ζωής της και τώρα το ζευγάρι επισημοποίησε τον έρωτά του με παπά και με κουμπάρο, παρουσία των στενών του φίλων και της οικογένειάς του, στο νησί των Σπετσών.

Νεότερα Άρθρα

Baby Boom: Έγκυος η Σκαρλετ Γιόχανσον

Her News b

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζουν live στο Instagram

Her News b

Τα «βασιλικά» Instagram: Η χλιδάτη ζωή των απογόνων του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου

Her News