HerNews.gr
Social News

Τέλος στο swipe up!

Και όμως! Είναι γεγονός. Το πολυαγαπημένο μου Swipe Up του instagram, το οποίο αποτελούσε τη μοναδική δίοδο μεταφοράς σε έναν εξωτερικό ιστότοπο εντός της πλατφόρμας, μπορεί να θεωρηθεί παρελθόν, καθώς από τις 30 Αυγούστου το Instagram σκοπεύει να αποσύρει αυτή την χρήσιμη λειτουργία. 

Το swipe up ήταν μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, με την οποία μπορείς να προωθήσεις την επιχείρηση και το e-shop σου και γενικότερα όποιο link ήθελες. 

Το SWIPE UP πέθανε… Ζήτω τα Link Stickers

Στο Instagram πλέον, οι χρήστες θα χρησιμοποιούν στα Stories αυτοκόλλητα που θα ενσωματώνουν το link στο οποίο επιθυμούν να μεταβούν οι followers τους. Με αυτή την ενέργεια, η ομάδα ανάπτυξης της πλατφόρμας προσβλέπει στην απλοποίηση της εμπειρίας και του ελέγχου των δημιουργών των Stories. Καθώς και άμεση προώθηση των stickers. 

Αυτά τα αυτοκόλλητα θα λειτουργούν όπως το swipe-up link, μόνο που θα κάνεις tap αντί για swipe up. Αυτό σημαίνει επίσης πως οι χρήστες θα μπορούν να απαντούν στα stories που περιέχουν αυτοκόλλητο, κάτι που δε συνέβαινε με τα stories με swipe-up link.

Αυτή την στιγμή όταν χρησιμοποιείς το swipe up οι χρήστες δεν μπορούνε να σου στείλουν απάντηση ή αντίδραση ενώ με τα αυτοκόλλητα θα μπορούν! 

To αυτοκόλλητο θα είναι διαθέσιμο σε όλους, κάτι που σημαίνει πως δε θα υπάρχει πλέον η διαφορά μεταξύ απλών χρηστών και influencers με πάνω από 10.000 ακολούθους ή verified λογαριασμούς.

Άρα περιμένουμε το επίσημο roll out από τις 30 Αυγούστου και καλή δημιουργία!  

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

 

 

Νεότερα Άρθρα

Θοδωρής Μαραντίνης: Η σχέση με τα παιδιά του

Her News b

“Η αλήθεια δεν χάνεται ποτέ” – Η πρώτη ανάρτηση του Τζόνι Ντεπ μετά την δικαίωση

Her News b

Χριστίνα Ρήγου: Οργή για τις προβλέψεις με χιόνια στην Αττική

Her News