HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Στέλιος Κερασίδης: Ο μικρός πιανίστας με την ορχήστρα Tchaikovsky της Μόσχας στο Ηρώδειο

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, ο υπέροχος μικρός μας πιανίστας, Στέλιος Κερασίδης, θα συμπράξει ως σολίστ στο Ηρώδειο με την σπουδαία ορχήστρα Tchaikovsky της Μόσχας, υπό την διεύθυνση του Vladimir Fedoseyev.

Ο μικρός πιανίστας και συνθέτης, Στέλιος Κερασίδης, θα γίνει πλέον ο νεότερος σολίστ στην ιστορία του Ηρωδείου, προσθέτοντας στο ήδη μεγάλο βιογραφικό του ένα ακόμη σπουδαίο μουσικό επίτευγμα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο HerNews ο Στέλιος Κερασίδης, είχε δηλώσει για τη μεγάλη βραδιά:

«Ανυπομονώ να έρθει αυτή η μέρα! Σίγουρα η πιο σημαντική στιγμή μου στο πιάνο μέχρι τώρα. Έχω πάει πρόσφατα στο ωδείο του Ηρώδη του Αττικού δίπλα στην Ακρόπολη και είναι μαγικά!
Είναι όνειρο για κάθε καλλιτέχνη να παίξει εκεί. Μελετάω κάθε μέρα για τη σπουδαία αυτή συναυλία με μια τόσο σημαντική ορχήστρα και ένα μαέστρο μύθο όπως ο Βλάντιμιρ Φεντοσέγιεφ !»

Το κοινό που θα παρευρεθεί εκεί, θα έχει την ευκαιρία εκτός από το κονσέρτο Bach σε F minor για πιάνο και ορχήστρα να απολαύσει και την πιο πρόσφατη σύνθεση του Στέλιου το “Renaissance Waltz”/”Βαλς της Αναγέννησης” που εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με την συνθετική ευαισθησία και ωριμότητα του.

Μετά την επιτυχία του «Ιsolation Waltz» που κυκλοφόρησε κατά την περίοδο της καραντίνας και προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον, θαυμασμό αλλά και συγκίνηση, μπαίνοντας παράλληλα στη μεγαλύτερη λίστα κλασικής μουσικής του Spotify: Classical New Releases.

Ο Στέλιος Κερασίδης ο 9χρονος ταλαντούχος Έλληνας πιανίστας και συνθέτης που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς σαν ο “Έλληνας Μότσαρτ”, έρχεται να μας καταπλήξει και πάλι με την πιο ώριμη μέχρι τώρα σύνθεση του, που τιτλοφορείται ως “Renaissance Waltz”.

To “Renaissance Waltz” θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η άλλη όψη του “Isolation Waltz”. Μια όψη πιο αισιόδοξη μιας και πλέον η πανδημία μοιάζει να φτάνει στο τέλος της.

Νεότερα Άρθρα

Ο Plácido Domingo σε μια ανεπανάληπτη συναυλία στην Ιερά Μονή Τοπλού – Κυριακή 9 Ιουλίου στην Σητεία

Her News

Hangover: Do & Don’t για να συνέλθεις

Her News b

Knives Out 2 :Αποκλειστικό από τα γυρίσματα της ταινίας! 

Her News b