HerNews.gr
Μόδα

Βασίλισσα Ράνια: Η πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μια από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες στον πλανήτη.

Θεωρείται μια από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη και η ίδια καταφέρνει να συγκεντρώνει τα βλέμματα, αλλά και τα θετικά σχόλια με το ντύσιμό της.

Κάθε της εμφάνιση είναι γεμάτη εκλεπτυσμένη κομψότητα, με κλασικό στυλ.

Συχνά επιλέγει να φορά κοστούμια και σταυροκούμπωτα σακάκια, τα οποία φροντίζει να προσαρμόζει στο δικό της ύφος. Σε κάθε της εμφάνιση, είτε μόνη της είτε στο πλευρό του συζύγου της Βασιλιά Αμπντάλα, κλέβει την παράσταση με τις επιλογές ντυσίματος της, αφού ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ο πρίγκιπας Abdullah έγινε ο βασιλιάς της Ιορδανίας το 1996 και μαζί έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η Βασίλισσα Ράνια είχε δηλώσει για τον γάμο της:

«Πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευγενή άνδρα, που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου: Να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Όταν συνάντησα τον Abdullah, αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου».

Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, δουλεύει πυρετωδώς και αθόρυβα για τη μόρφωση των παιδιών της Ιορδανίας και την επαγγελματική απασχόληση των γυναικών.

Ασχολείται με τα προγράμματα οικονομικής ενδυνάμωσης για τις γυναίκες και αναζητά τρόπους να υποστηρίξει τις προσπάθειες της κοινωνίας για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου για τις οικογένειες.

Η Βασίλισσα Ράνια έχει υπέροχο σου μοντέρνας γαλαζοαίματης που αντιγράφουν γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Συχνά κάνει εμφανίσεις με ρούχα που έχουν παραδοσιακές αναφορές. Το μακιγιάζ που επιλέγει, είναι σε φυσικούς τόνους, ενώ το ίδιο απλό είναι και το χτένισμά της, με τα μαλλιά της να είναι συνήθως λιτά, αλλά άψογα επιμελημένα.

Η επιρροή της δεν πέρασε απαρατήρητη από το περιοδικό Forbes, που το 2004 τη κατέταξε στη 13η θέση στη λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.

Νεότερα Άρθρα

Choker: Η απόλυτη τάση της δεκαετίας του 90′ επέστρεψε για τα καλά!

HerNews ka

Εσώρουχα: Το μοναδικό δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για την “Ημέρα της Γυναίκας” καταρρίπτει όλα τα στερεότυπα!

HerNewskl

Ρούχα: 3 “κρυμμένοι” λόγοι για να τα πλένετε μόλις τα αγοράζετε

Her News b