HerNews.gr
Διασκέδαση

Maria’s: Ένα μαγαζί – διαμάντι στην Ερμιονίδα

Το Maria’s, αντιπροσωπεύει το success story γυναικών που έδωσαν την ψυχή τους στη δουλειά τους και τα κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Μια οικογενειακή υπόθεση..

Το Maria’s ξεκίνησε πριν 52 χρόνια ως ένα παραδοσιακό καφενείο. Ήταν ένα ανδρικό στέκι και όταν το ανέλαβε η οικογένεια Σταικου, η Παρασκευή Στάικου άρχισε να φτιάχνει γλυκα και παραδοσιακές συνταγές, με σκοπό να προσελκύσει όλο και περισσότερους πελάτες. Και τα κατάφερε!

Περνώντας στην δεύτερη γενιά, στις αδελφές Μαρία και Αντωνια Στάικου, το μαγαζί απέκτησε ένα σύγχρονο στυλ, κρατώντας την παράδοση και τις συνταγές τις γιαγιάς, προσθέτοντας όμως ιδιαίτερο μενού για κάθε γούστο.

Στο Maria’s κατάφεραν να παντρέψουν το παλαιό με το νέο και έτσι στα επόμενα χρόνια έγινε το καλύτερο μαγαζί της Αργολίδας. Μάλιστα, το επισκέπτονται όχι μόνο Έλληνες αλλά και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, που έρχονται συστημένοι μόνο και μόνο για να δοκιμάσουν τα υπέροχα φαγητά.

Αρκετοί από αυτούς τους πελάτες ανήκουν στο διεθνές jet set και προσεγγίζουν το μαγαζί με ιδιωτικές θαλαμηγούς, καθώς γνωρίζουν ότι η ιδιωτικότητα του πελάτη, είναι το πρώτο μέλημα της οικογένειας Στάικου.

Ένα στέκι που λειτουργεί από νωρίς το πρωί έως το βράδυ, σερβίροντας από καφέ, πρωινό, φαγητό και το βράδυ υπέροχα κοκτέιλ.

Το πρωινό στο Maria’s ξεχωρίζει, με ιδιαίτερες συνταγές, όπως γκουρμέ πιάτο αβοκάντο με αυγά ποσέ.. Ακόμα, τα γλυκά είναι αυτά που θα σε κάνουν να το επισκεφτείς ξανά και ξανα!

Εμείς ξεχωρίσαμε το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο αλλά και το ρυζόγαλο.

Η Μαρία Στάικου λέει στο HerNews:

«Το Maria’s είναι για εμένα η ψυχή μου, δε με έχει προδώσει ποτέ και ότι έχω δώσει το έχω πάρει πίσω από την αγάπη του κόσμου, είναι μια υπερπροσπάθεια πολλών ετών από όλη την οικογένεια μου και είμαι ευγνώμων για όλα τα καλά που έχουν συμβεί και θα συμβούν μέσα σε αυτό τον χώρο..»

Η Μαρία Στάικου συνεχίζει, λέγοντας:

Δεν έχω ταξιδέψει στον κόσμο, που είναι ένα όνειρο ζωής, όμως «όλος ο κόσμος» έχει επισκεφθεί το Maria’s και με τις ιστορίες του με έχει ταξιδέψει παντού.Τους ευχαριστώ..»

Η νέα γενιά συνεχίζει την παράδοση στο Maria’s

Τα τελευταία χρόνια, η τρίτη γενιά της οικογένειας Στάικου, Πετρούλα Μπουγιούρα, έχει μπει δυναμικά στο Maria’s, δίνοντας το στίγμα της νέας εποχής.

Το Maria’s έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, προσφέροντας υπέροχα πιάτα που δημιουργούνται με τα πιο ποιοτικά υλικά και σίγουρα, ο πελάτης θα μείνει απολύτως ευχαριστημένος από την άψογη εξυπηρέτηση!

Βρίσκεται στο λιμάνι της Ερμιόνης και θα το ξεχωρίσετε από την ιδιαίτερη, νησιωτική διακόσμηση που το χαρακτηρίζει.

Νεότερα Άρθρα

Οdemisio: Το στέκι των Δυτικών Προαστίων με άρωμα από τη Μικρά Ασία θα σε μαγέψει

HerNewskl

Δήμος Αναστασιάδης: Κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και music video με τίτλο «Δρόμο Επικίνδυνο»

HerNews ka

Άντζελα Δημητρίου: Κυκλοφόρησε νέο single με τίτλο «Καρδιά Μποέμισσα»

Her News