HerNews.gr
Διασκέδαση

Πάνος Κιάμος: Απόψε θα βάλει φωτιά στη διασκέδαση

Κανονικά πρόκειται να υποδεχτεί τους θαμώνες του σήμερα Παρασκευή 3 και αύριο Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, το νυχτερινό κέντρο Posidonio Music Hall και ο μοναδικός Πάνος Κιάμος.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, όντας στην καλύτερη περίοδο της καλλιτεχνικής του πορείας, παρουσιάζει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα μέχρι το πρωί, με τον κόσμο να τον αποθεώνει.

Το Posidonio Music Hall είναι η καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης

Προσφέροντας διασκέδαση με ασφάλεια και τηρώντας όλα τα νέα μέτρα που θέσπισε η Πολιτεία, ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται μοναδικές βραδιές γεμάτες από τις μεγάλες επιτυχίες του.

Όπως πάντα συμβαίνει στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, θα τηρηθούν κατά γράμμα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με πρώτο μέλημα την ασφάλεια της υγείας όλων όσοι έχουν τη χαρά να βρεθούν εκεί και αυτή την εβδομάδα.

Ο Πάνος Κιάμος, για ακόμα μια Παρασκευή και Σάββατο, θα βάλει «φωτιά» στη διασκέδαση. 

Μπαλάντες, ερωτικά τραγούδια αλλά και ξεσηκωτικά σουξέ που ο Πάνος Κιάμος έχει καταφέρει να μας κάνει να τα αγαπήσουμε ακούγονται στο Posidonio Music Hall..

Η διασκέδαση θα χτυπήσει για ακόμα μια φορά κόκκινο!

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Αναστάσιος Ράμμος θα δώσουν και αυτοί τον καλύτερο τους εαυτό στην πίστα του Posidonio Music Hall, για ακόμα μια φορά.

Όπως λέει χαρακτηριστικά το «Posidonio», η μουσική μας ενώνει και περιμένει τους θαμώνες του αυτή την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, όπως και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.

https://posidonio.com

Τηλέφωνα κρατήσεων:

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: Ξεσήκωσε τη Μύκονο σε μια συναυλία για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές

HerNews ka

Maria’s: Ένα μαγαζί – διαμάντι στην Ερμιονίδα

Her News

Ποια είναι τα τραγούδια με τα περισσότερα views στο Youtube

Her News b