HerNews.gr
Social News

O Light αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Mad Clip

O Light αποχαιρετά τον κολλητό του φίλο Mad Clip… Ο οποίος βρέθηκε στο δυστύχημα όταν ακόμα η δύναμη της πυροσβεστικής προσπαθούσε να απεγκλωβίσει τον 34χρονο Πήτερ..

Το βίντεο που δείχνει τον Light να κλαίει συγκλονίζει.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Mad Clip προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. Τα τελευταία 24ωρα φίλοι και θαυμαστές τον αποχαιρετούν μέσα από αναρτήσεις στα social media. Πολλοί από τους δικούς του ανθρώπους αλλά και fans πηγαίνουν στο σημείο όπου ο 34 χρονος έχασε την ζωή του μετά το μοιραίο δυστύχημα.

H κηδεία του Mad Clip θα γίνει αύριο Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Συγκεκριμένα στις 14:30 φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του Madclip θα πούνε το “τελευταίο αντίο”. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 16:30.

Πριν από λίγη ώρα, ο κολλητός του φίλος Light έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση με τους 2 τους να είναι σε ένα αυτοκίνητο. Η φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη με την λεζάντα να γράφει “Till we meet again”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIGHT (@nerogreco)

Το χρονικό του δυστυχήματος: 

Όλα έγιναν στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 34χρονος τράπερ Mad Clip που νωρίτερα βρισκόταν σε γάμο φίλων και συνεργατών του έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε δένδρο.

Ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

To  αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε,  ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως έναν μεγάλο ευκάλυπτο, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός, που όπως διαπιστώθηκε είναι ο 34χρονος Πίτερ Αναστασόπουλος. Γνωστός ως Mad Clip, να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος και να χρειασθούν περίπου δύο ώρες οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Ο 34χρονος διακομίσθηκε στον νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του. 

Ανείπωτη θλίψη των φίλων και συνεργατών του στα Social Media όπου έχουν γεμίσει τα profil τους με μια μαύρη φωτογραφία αλλά και αποχαιρετηστήρια μηνύματα. Όπως και αυτό του κολλητού του φίλου Light. 

Νεότερα Άρθρα

Έγκυος η Βασιλική Νταντά: Η αγαπημένη τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί!

Her News

Όσκαρ 2023: Σάλος με τον Χιου Γκραντ και τη σνομπ συνέντευξη στην Άσλεϊ Γκράχαμ

Her News

Τζούλια Νόβα: «Μια φορά ένιωσα κι εγώ σαν τη Σέξι Barbie»

Her News