HerNews.gr
Διεθνή

Ρομπέρτο Μπενίνι: Αφιέρωσε το «Χρυσό Λέοντα» στην γυναίκα του με την πιο συγκινητική ερωτική εξομολόγηση

O 68χρονος δημοφιλής ιταλός κωμικός και σκηνοθέτης Ρομπέρτο Μπενίνι, κάτοχος δυο βραβείων Οσκαρ παρέλαβε στη Μόστρα κινηματογράφου της Βενετίας τον τιμητικό «Χρυσό Λέοντα». Δεν έμεινε αυτό από την βραδιά. Ο Ρομπέρτο Μπενίνι έκανε ερωτική εξομολόγηση στην σύζυγό του με τα πιο όμορφα λόγια αγάπης.

Πέρα από το ότι τα «ιπτάμενα» σκέρτσα του σκηνή έκαναν όλο το κοινό να χαμογελάσει, αφιέρωσε με έναν αφοπλιστικό τρόπο το κορυφαίο βραβείο στη σύζυγό του. Την ηθοποιό & συνοδοιπόρο του, Νικολέτα Μπράκι.

Δεν ξέρω τι θα μείνει στην ιστορία, το βραβείο ή τα λόγια που όποιος και να τα διαβάσει θα χαμογελάσει; 

 

«Αυτή τη στιγμή θέλω να αφιερώσω μια σκέψη στη Νικολέτα Μπράσκι, εδώ στην αίθουσα. Τα κάναμε όλα μαζί για 40 χρόνια, ξέρω μόνο έναν τρόπο να μετράω τον χρόνο: με εσένα ή χωρίς εσένα. Χωρίζουμε αυτό το λιοντάρι, παίρνω την ουρά, για να σου δείξω τη χαρά μου, τη χαρά μου που κουνάει και παίρνεις τα υπόλοιπα. Ειδικά τα φτερά είναι δικά σου. Γιατί αν στη δουλειά έχω πετάξει μερικές φορές είναι εξαιτίας σου. Για το ταλέντο σου, το μυστήριο σου, τη γοητεία σου, την ομορφιά σου, τη θηλυκότητα σου, το να είσαι γυναίκα. Το να είσαι γυναίκα είναι ένα μυστήριο που εμείς οι άντρες δεν καταλαβαίνουμε. Ο Groucho Marx είχε δίκιο όταν έλεγε ‘οι άντρες είναι γυναίκες που δεν τα κατάφεραν’. Και είναι η αλήθεια. Δεν θα μπορούσα να είμαι σαν εσένα Νικολέτα. Αν έχω κάνει κάτι καλό στη ζωή μου, πάντα πέρασε από το φως σου. Ο δικός μας ήταν ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, στην πραγματικότητα στην αιώνια ματιά».

Νεότερα Άρθρα

Αστεροειδής πέρασε ξαφνικά ξυστά από τη Γη – «Έπιασε στον ύπνο» τους αστρονόμους

Her News

Lily Collins: Της έκλεψαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από το ξενοδοχείο που διέμενε

HerNews ka

Eurovision 2023: Μέσα σε 36 λεπτά εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό!

HerNews ka