HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 5 έως 11 Σεπτεμβρίου – Τι φέρνει η νέα σελήνη

Ζώδια: Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη! Τι φέρνει η νέα Σελήνη; 

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 5/09 έως 11/09
ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Χρήματα έρχονται στα χέρια σας και μάλιστα εντελώς ξαφνικά εκεί που δεν τα περιμένατε. Δεν αποκλείεται τα χρήματα αυτά να προέρχονται από ένα φιλικό σας άτομο. Αυτή τη βδομάδα καλό θα ήταν για εσάς να εστιάσετε στο κομμάτι που αφορά την εργασία σας. Αν θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα καθώς η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον οίκο που σχετίζεται με την εργασία αλλά και την υγεία σας. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε μια νέα διατροφή να το κάνετε από τις 7/9.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Έχετε περάσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις. Ανοίγεται μπροστά σας η προοπτική να περάσετε όμορφα, να χαρείτε, να πάρετε ανάσες και γιατί όχι για τους ελεύθερους να κάνουν μια σχέση με προοπτική. Η νέα Σελήνη στις 7/9 θα πραγματοποιηθεί στον οίκο της χαράς, της διασκέδασης και του έρωτα. Κάποιοι εξακολουθούν να έχουν αλλαγές στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και να πρέπει να πάρουν αποφάσεις που σίγουρα είναι για το δικό τους καλό.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί- 21 Ιούν)

Νέα ξεκινήματα που μπορεί να σχετίζονται με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Για αρκετούς από εσάς δεν αποκλείεται να κάνετε συμβόλαια και να παίρνετε ένα καλό εισόδημα από ένα ακίνητο που θα νοικιάσετε .Εξακολουθείτε να έχετε εύνοια στα ερωτικά και στα παιδιά. Όπως επίσης σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο που πάει ακριβώς όπως επιθυμούσατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 7/9 στον οίκο που σχετίζεται με τα αδέλφια, τις μετακινήσεις, τα μηνύματα αλλά και με τις συμφωνίες σας. Σε όλα αυτά θα έχετε εύνοια και καλό θα ήταν να εστιάσετε έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί ή να γίνει ένα νέο ξεκίνημα. Προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχουν προοπτικές να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και να χαρείτε. Όπως επίσης θα δείτε ένα δημιουργικό σας σχέδιο να πηγαίνει όπως ακριβώς επιθυμούσατε.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-22 Αυγ)

Η νέα Σελήνη στις 7/9 θα έχει να κάνει με τις συναισθηματικές και υλικές σας ασφάλειες. Εκεί θα πρέπει να εστιάσετε και να δείτε από που πραγματικά αλλά και από ποιους αντλείτε αυτή την ασφάλεια. Αν αυτό εσάς σας καλύπτει, το ζώδιο της παρθένου θέλει αποδείξεις. Αυτές θα ψάξετε γιατί από λόγια χορτάσατε. Δεν αποκλείεται να έχετε κάποια έξοδα παραπάνω για κάποια επένδυση που θέλετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Μια νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο κομμάτι των σχέσεων και συνεργασιών στις 7/9. Αυτό θα σημάνει για εσάς μια νέα αρχή με πολλές ευκαιρίες. Μην ψάχνετε τις αποδείξεις και χάσετε την ουσία. Το ξέρω πως έχετε αρκετό διάστημα που ψάχνετε τα πατήματά σας και αναζητάτε ασφάλεια από τα άτομα που σας περιβάλουν. Νιώθετε επίσης πως οικονομικά κάτι δεν πάει καλά. Λίγο υπομονή ακόμα και θα σταματήσει να σας ταλαιπωρεί η ανασφάλεια που νιώθετε.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Κάτι πρέπει να τελειώσει και να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Αυτό θα σας το εντείνει η νέα Σελήνη στις 7/9 .Βάλτε στόχους επαγγελματικούς, φυτέψτε καινούριους σπόρους για να τους δείτε να βγάζουν ρίζες και ανθό. Το σύμπαν είναι με το μέρος σας και εξακολουθεί να σας βοηθάει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα ερωτικά ,τα δημιουργικά σχέδια αλλά και τα παιδιά σας. Δείξτε ευγνωμοσύνη για να συνεχίσει να σας ευνοεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Βάλτε στόχους, κάντε όνειρα φυτέψτε νέους σπόρους καθώς η νέα Σελήνη στις 7/9 θα σας ευνοήσει στο να τα πετύχετε και τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν. Εκεί υπάρχουν φίλοι που σας στηρίζουν και παίρνετε άπλετη αγάπη και επίσης μέσα από μια ομάδα που συμμετέχετε. Απολαύστε τα καλά που θα σας δωθούν και μην κάνετε κριτική για κανένα λόγο. Μια σχέση εξακολουθείτε να την κρατάτε κρυφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Κάντε μια νέα αρχή στη καριέρα, στα επαγγελματικά ή στη εικόνα που εσείς θέλετε να δείχνετε προς τα έξω τώρα με τη νέα Σελήνη στις 7/9. Μην αφήσετε τον Άρη από τη παρθένο να σας εκνευρίζει και να θέλετε να μαλώσετε με άτομα που εργάζεστε στον ίδιο χώρο όπως επίσης μην ασκείτε κριτική στους γύρω σας. Απολαύστε την αγάπη που σας δίνουν και προσπαθήστε να την ανταποδώσετε, δεν σας την χρωστούν άλλωστε.

ΑΙΓΩΚΑΙΡΟΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτήν την εβδομάδα θα σας απασχολήσουν προοπτικές που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό καθώς η νέα Σελήνη στις 7/9 σας παρακινεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε αυτό το χώρο. Επίσης, έχουν προοπτικές και όσοι ασχολούνται με τα sosia media. Ασχοληθείτε επίσης με τα επαγγελματικά σας. Κλείστε συμφωνίες και επενδύστε για να έχετε οικονομικά οφέλη λίγο αργότερα. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο έχει αρχίσει και φαίνεται προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε σε δημόσια ταμεία ή τράπεζες. Η νέα Σελήνη στις 7/9 σας παρακινεί στο να κάνετε μια νέα αρχή σε αυτό το τομέα με κάποιες ρυθμίσεις ευνοϊκές  που πιθανόν θα σας προτείνουν. Μην την αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη γιατί θα σας βγάλει από πολλά αδιέξοδα λίγο αργότερα. Αρκετοί είστε εσείς που θα εστιάσετε στο τι είναι αυτό που φοβάστε και σας ταλαιπωρεί στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Η νέα Σελήνη στις 7/9 έχει να κάνει με σχέσεις, συνεργασίες αλλά και δικαστικές υποθέσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να μπορέσετε να διευθετήσετε κάποιες εκκρεμότητες και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Αρκετοί από εσάς βλέπετε πως σας προκαλούν και σας δημιουργούν προβλήματα. Κάποια άτομα που συνεργάζεστε αλλά μην τραβάτε τα άκρα και κάντε λίγο ακόμα υπομονή και θα δείτε πως δεν θα χάσετε γιατί λίγο αργότερα θα έχετε οικονομικές απολαβές από αυτά τα άτομα .

Νεότερα Άρθρα

Σε ποια χώρα της Ευρώπης να πας, με βάση το ζώδιό σου

Her News

Η πεθερά Κριός και τα χαρακτηριστικά της

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2 έως 9 Ιανουαρίου

Her News