HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Πρεμιέρα για το Happy Day: “Σαν αυτήν την παρέα δεν υπάρχει”

Πρεμιέρα έκανε το Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της. Σήμερα το πρωί ένα τέταρτο νωρίτερα!

Για ένατη σεζόν η παρουσιάστρια καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό ένα τέταρτο νωρίτερα, μίλησε για το δύσκολο καλοκαίρι που όλοι περάσαμε και υποδέχτηκε την ομάδα της, Δημήτρη ΠαπανώταΚώστα Φραγκολιά και Τίνα Μεσσαροπούλου.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

«Χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι για ακόμα μία χρονιά εδώ να σας καλημερίσω και να γίνουμε παρέα. Αν σκεφτείς ότι είναι εννιά σεζόν είναι πολλές. Έχω γεννήσει δύο παιδιά, έχω κάνει μία μεγάλη διαδρομή, έχουμε χτίσει μία πολύ ωραία σχέση. Αυτό που μου λέτε όταν σας συναντώ “φτιάξτε το καφεδάκι σας” και πάτε και το φτιάχνετε θέλω να σας πω ότι με χαροποιεί πολύ.

Φέτος είχα την χαρά να πάω στην Αμοργό και την Ίο. Δεν ξέρετε τι σουξέ έχουμε εκεί… Ήταν ένα περίεργο και δύσκολο καλοκαίρι. Εύχομαι να είστε καλά και υγιείς. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε να αντιμετωπίσετε υλικές ζημιές, αλλά μέσα από αυτό το βήμα θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε». 

«Σαν αυτή την παρέα δεν υπάρχει! Έχουμε μια εκπομπή σήμερα… Πετάμε θέματα που λέμε» είπε εν συνεχεία η παρουσιάστρια, αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες της. 

Στο τιμόνι της αρχισυνταξίας η Μαίρη Παλιαλέξη!

Νεότερα Άρθρα

Μάντη Περσάκη: «Έχω χωρίσει έναν χρόνο αλλά τώρα δημοσιοποιήθηκε»

Her News

Μαρία Ηλιάκη: «Όταν έμεινα έγκυος, μου έλεγαν ότι έγινε εύκολα γιατί έχω μικρό ηλικιακά άντρα»

HerNews ka

Βίκυ Κάβουρα: “Σιγά μην τον πάρω τηλέφωνο. Φυσικά και θα νιώθει άσχημα”

HerNewskl