HerNews.gr
BRIDE NEWS

Πρώτη νύχτα του γάμου: Θα είναι όπως την φαντάζεσαι;

´Το πως φαντάζεσαι ως μέλλουσα νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου σου, ίσως να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Παραδοσιακά, αυτά που έχουμε ακούσει από τις γιαγιάδες μας είναι πως αυτή η βραδιά είναι πολύ ξεχωριστή για το νιόπαντρο ζευγάρι..Τότε, που δεν έκαναν σεξ πριν το γάμο (έτσι έλεγαν τουλάχιστον)

Πλέον όμως, επειδή είναι σχεδόν απίθανο να κρεμάσετε το «σεντόνι» στο μπαλκόνι..

Μάθε πως μπορείς να κάνεις την πρώτη νύχτα του γάμου σας ξεχωριστή.

Αυτό το άρθρο προκύπτει μετά από γκάλοπ σε αναγνώστριες του HerNews που έχουν ντυθεί νυφούλες και μας αποκάλυψαν πως πέρασαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους..

Ακούσαμε και επιλέξαμε τα πιο πιθανά σενάρια αποτυχίας της συγκεκριμένης νύχτας, για να ξέρετε πως να τα αποφύγετε..

Μην κάνεις όνειρα γιατί..

Οι προσδοκίες ότι θα είναι μια βραδιά σαν παραμύθι, πιθανόν να σε κάνουν όταν φτάσετε στο γαμήλιο κρεβάτι να απογοητευτείς.
Καλό θα είναι να έχεις προετοιμάσει κάποια βασικά πράγματα, όμως επειδή δεν ξέρεις σε τι κατάσταση θα είσαι και εσυ αλλά και ο γαμπρός μέχρι εκείνη την ώρα, μην φτιάξεις σενάριο αισθηματικής ταινίας στο μυαλό σου, γιατί την επόμενη το πρωί θα είναι το πρώτο που θα σκέφτεσαι αν δεν βγει όπως το θες..

Προσοχή στο αλκοόλ, είναι SOS!

Και εσείς και ο γαμπρός ίσως πιείτε παραπάνω αλκοόλ στη δεξίωση πάνω στο κέφι με τους φίλους και στον χορό, και πριν το καταλάβατε..είστε μεθυσμένοι!
Το πιο συχνό σενάριο είναι π ένας από τους δυο να καταλήγει μεθυσμένος στο κρεβάτι. Συνήθως αυτός είναι ο γαμπρός και την ευθύνη έχουν οι φίλοι που προσπαθούν να τον μεθύσουν..
Το να μεθύσει κάποιος από τους δυο σας πολύ, μ θα σας χαλάσει τη βραδιά, αλλά και την επόμενη ημέρα, θα ξυπνήσετε.. Άσε που μπορεί να μη θυμάστε και τι έγινε στο γαμήλιο πάρτι σας..

Να έχετε φαγητό στο δωμάτιο που θα περάσετε τη νύχτα σας:

Οι πρωταγωνιστές του γάμου είναι το ζευγάρι όποτε, πιθανώς να μην προλάβατε να φάτε κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, είτε από τον ενθουσιασμό της βραδιάς, είτε επειδή δεν προλάβατε.

Όταν τελειώσει το πάρτυ, σίγουρα θα πεινάτε μετά από την ένταση, οπότε φροντίστε να έχετε φροντίσει για φαγητό..

Do not disturb

Αν την πρώτη νύχτα του γάμου γυρίστε στο σπίτι σας, πιθανόν οι συγγενείς να σας ενοχλήσουν πρωί πρωί.. Συμβαίνει συχνά την επόμενη του γάμου, οι κοντινοί συγγενείς και οι φίλοι, από τη χαρά τους να κάνουν έφοδο στο σπίτι του ζευγαριού και μάλιστα ακάλεστοι!

Πείτε σε πεθερικά και κουμπάρους λοιπόν ότι μέχρι να επικοινωνήσετε μαζί τους εσείς, να μη σας ενοχλήσουν! 

Αν έχετε επιλέξει να μείνετε σε ξενοδοχείο, ζητήστε από το προσωπικό να μη σας ενοχλήσει κανείς μέχρι να το ζητήσετε εσείς.

Extra tip: Φροντίστε ο χώρος που θα μείνετε την πρώτη νύχτα να έχει διακοσμηθεί με λουλούδια..Έτσι, για το καλό!

Σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου;

Σίγουρα θα είστε πολύ κουρασμένοι για σεξ.. Οι ετοιμασίες για να παρευρεθείτε στην εκκλησία ή στο δημαρχείο, η παρουσία πολλών καλεσμένων και το άγχος θα σας έχουν κουράσει..Μάλλον θα πέσετε στο κρεβάτι ζαλισμένοι από τις πολλές χαιρετούρες..

Και οι δυο σας θα κουραστείτε από την τόση κοινωνικοποίηση και το άγχος των ημερών, που ίσως το μόνο που θέλετε είναι η ξεκούραση.

Προς αποφυγήν απογοητεύσεων λοιπόν, το πιο πιθανό είναι ο ένας από τους δυο ή και οι δυο να μη θέλετε να κάνετε σεξ.

Από όσες αναγνώστριες ρωτήσαμε, σχεδόν καμία δεν έκαναν σεξ την πρώτη νύχτα του γάμου, από την κούραση που ένιωσαν μόλις έφτασαν στο νυφικό κρεβάτι!

Κοιμήσου αγκαλιά με τον άνθρωπο σου και την επόμενη ημέρα σίγουρα θα ξυπνήσετε και οι δυο με διάθεση για να απολαύσετε το πρωινό σας..πρώτη φορά ως νεόνυμφοι!

Μην παραλείψετε όμως, να έχετε επιλέξει όμορφα εσώρουχα για την πρώτη νύχτα ως παντρεμένη..

Τα εσώρουχα για νύφες είναι συνήθως λευκά και σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή και σέξι, είτε τα βγάλετε, είτε όχι..

Ότι ατυχία και να συμβεί στην πρώτη νύχτα του γάμου σας, έχετε μια ζωή μπροστά σας για να περάσετε υπέροχες νύχτες με τον σύζυγο σας, έτσι δεν είναι;;

Η ώρα η καλή!

Νεότερα Άρθρα

Εντυπωσιακά εξώπλατα νυφικά για τον γάμο σου

Her News

Πώς να κόψετε σωστά μια γαμήλια τούρτα

HerNews ka

Boho Βάπτιση: Η απόλυτη τάση για τα βαπτίσια του μωρού σας

Her News b