HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

To ΜΕGA το καλό επέστρεψε με λαμπερές πρεμιέρες!

Πρεμιέρες σήμερα για το MEGA το καλό! Η Ελεονώρα Μελέτη & η Δανάη Μπάρκα είναι στο μεγάλο κανάλι. Χαμογελαστές, ευδιάθετες, η κάθε μία με την εκπομπή της και τους εκλεκτούς συνεργάτες της.

Όλα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην έναρξη της εκπομπής.

Πρεμιέρα στο Mega έκανε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήρθε στην πρωινή ζώνη του Mega με την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

«Μια μεγάλη καλημέρα από όλους εμάς σε όλους εσάς. Καλώς ήρθατε στο νέο μας τηλεοπτικό σπίτι, καλώς ήρθατε στο MΕGA. Καλώς σας βρίσκω σε μια ζώνη που πολύ έχω αγαπήσει, έχω περάσει υπέροχα μαζί σας, με τους περισσότερους από εσάς τα λέγαμε καθημερινά και σταθερά για πολλά χρόνια, πριν κάποια χρόνια. Τώρα, λοιπόν, ξαναγυρίζουμε εδώ, κάθε μέρα, πρωί, στο Mega για να λέμε την πρώτη καλημέρα σε όλους εσάς.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Όλα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής:

Πρεμιέρα στον αέρα του MEGA, για 2η σεζόν, έκανε σήμερα η Δανάη Μπάρκα. Η νεαρή ηθοποιός & παρουσιάστρια επέστρεψε στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής και παρέα με την, επίσης, ανανεωμένη παρέα της.

«Καλημέρα! Αυτό είναι το σπίτι μας για φέτος κι ελπίζουμε να σας αρέσει γιατί είναι φτιαγμένο με αγάπη. Είμαστε εδώ να περάσουμε δύο υπέροχες ώρες με χαρά, με γέλιο, με αισιοδοξία, με πολύ φως και πολύ ωραία πράγματα. Είμαστε εδώ για να έρθει το φθινόπωρο με χαμόγελο, με ένωση, με ενσυναίσθηση, με χαρά, με ευαισθησία, με τα πάντα όλα», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα, στη συνέχεια, υποδέχθηκε τους συνεργάτες της στο πλατό, τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν.

 

 

Νεότερα Άρθρα

Βάσω Λασκαράκη: Ο Λευτέρης Σουλτάτος, η συνύπαρξη των παιδιών τους και το θέατρο

Her News

Ντέπυ Γκολεμά: «Δεν χρειάζεται τόση “χλαπαταγή” στην τηλεόραση – Τη Σπυροπούλου δεν την προτιμώ πουθενά»

Her News

Δανάη Μιχαλάκη: «Και εγώ και η Γιούλικα Σκαφίδα ήμασταν έγκυες στη σειρά ‘’Παραλία’’ και δεν ξέραμε η μια για την άλλη»

HerNews ka