HerNews.gr
BRIDE NEWS

Γάμοι: Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν

Ποια νέα μέτρα θα ισχύσουν από εδώ και πέρα στους γάμους; Πολλά εύλογα ερωτήματα έχουν δημιουργηθεί στον κόσμο σχετικά με τον γάμο και την πανδημία, τώρα που τελείωσε το καλοκαίρι.

Για εσάς που είστε καλεσμένοι σε γάμο, αλλά και για εσάς τους μελλόνυμφους που πλησιάζει η μεγάλη μέρα, σας υπενθυμίζουμε τα μέτρα που ισχύουν σήμερα για τους γάμους και τις βαπτίσεις.

Τα μέτρα που ισχύουν:

Καταρχάς, οι δεξιώσεις γίνονται μόνο σε υπαίθριους χώρους ή σε χώρους με ανοιγόμενη οροφή και όχι σε κλειστούς, με πληρότητα μόλις στο 25%.

Κατά την είσοδο είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού είτε βεβαίωσης αρνητικού rapid test 48 ωρών πριν από την προγραμματισμένη ώρα προσέλευσης είτε πιστοποιητικού νόσησης 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και με ισχύ 180 ημερών ύστερα από αυτόν.

Επιπλέον, προβλέπονται μέτρα για απολυμαντικό ανά τραπέζι, υποχρεωτική χρήση μάσκας από προσωπικό και πελάτες κατά τον χρόνο αναμονής και μέχρι 10 άτομα ανά τραπέζι (μόνο καθήμενοι).

Θα απολαύσετε τις δημιουργίες του catering ακούγοντας τις εμφάνταστες μουσικές επιλογές του DJ αλλά δεν θα χορέψετε. 

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα χορεύει μόνο το νεόνυμφο ζευγάρι και οι γονείς τους.

Ας ευχηθούμε η ταλαιπωρία όλων μας να τελειώσει πολύ σύντομα και να ζήσουμε τα όμορφα γεγονότα της ζωής μας και των δικών μας ανθρώπων όπως ακριβώς τα ζούσαμε. Με χορούς, φιλιά και σφικτές αγκαλιές!

Δετέ περισσότερα ΕΔΩ

Νεότερα Άρθρα

BRIDAL EXPO & BFW Athens: 10 χρόνια στη κορυφή – Ένα φαντασμαγορικό τριήμερο για όσους βρέθηκαν στο Ζάππειο

Her News

Μπομπονιέρες γάμου: Οι ωραιότερες επιλογές για εσένα

Her News

Βάπτιση: Οι ωραιότερες ιδέες για αγοράκια και κοριτσάκια

Her News