HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Απόψε έχει πρεμιέρα με εμφάνιση-έκπληξη

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται!», το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 13:50, η Ναταλία Γερμανού «εισβάλλει» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» για να αναστατώσει και πάλι τη ζωή της Καίτης Κίτσο και του κυρ-Ηλία.

Πρεμιέρα για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η αγαπημένη μας Νόνη Καρακαηδόνη, η γνωστή παρουσιάστρια του Πύργου με το εκρηκτικό ταπεραμέντο και την ισχυρή προσωπικότητα, θα βρεθεί απόψε στις 20:00 στο σπίτι του Ηλία και της Καίτης, όσο εκείνοι ετοιμάζονται για τον γάμο τους, για να «καλύψει» αυτό το σημαντικό γεγονός!

Το σπίτι τους γεμίζει από χαρά, από μπομπονιέρες, από τούλι… Και σαν να μην τους έφταναν όλα αυτά έχουν «στα πόδια τους» τη Νόνη Καρακαηδόνη (Ναταλία Γερμανού) και τον Σάκη Μπάκα (Λαέρτης Μαλκότσης).

Η πιο αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», επιστρέφει για 9η χρονιά. «Μουρμούρα» γιατί;

Γιατί είναι αγάπη, οικογένεια, αλήθεια, έρωτας… γιατί είναι η ίδια η ζωή! Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έχει ένα όνομα και αγαπημένους ήρωες!

Η πιο οικεία σε όλους μας σειρά με ατάκες σε ρυθμό πολυβόλου, ξεκαρδιστικούς διαλόγους, αναγνωρίσιμες καταστάσεις και ένα καστ ηθοποιών που πιθανόν θα μείνει στην ιστορία με τα ονόματα των χαρακτήρων τους! λά, για καλή του τύχη, η Βούλα δεν το προσέχει καθώς προετοιμάζεται για τη βράβευση της ως «συγγραφέας της χρονιάς».

Η ένατη χρονιά της «Μουρμούρας» βρίσκει τη Βούλα και τον Μηνά πολύ δραστήριους.

Ο Μηνάς, μετά την απόφαση του εργοδότη του να φύγει για τη Θεσσαλονίκη, έχει αναλάβει το γραφείο ερευνών κι αυτό τον εξιτάρει πολύ. Οι υποθέσεις πληθαίνουν και ένας βοηθός του είναι απαραίτητος. Έτσι προσλαμβάνει τον Αλέκο Δερβίση, με τον οποίο «δένουν» αμέσως. Αυτό, προς μεγάλη απογοήτευση της Βούλας που δεν θέλει να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό!

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Επιστρέφει για 9η χρονιά στον Alpha!

Νεότερα Άρθρα

Τραϊάνα Ανανία: «Αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια»

Her News b

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αποκάλυψε πότε θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού στο Fishy

Her News

Βασίλης Κικίλιας: «Η Τζένη ήθελε παιδί εξ αρχής, γνωρίζαμε ότι μπορεί και να μην το πετύχουμε»

Her News b